Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaaaa352

jak to jest z tym orgazmem?

Polecane posty

Gość elaaaa352

Należę do kobiet ,które nie mogą dojść.Mam dosyć duże doświadczenie, zrealizowałam sporo fantazji,byłam z kilkoma partnerami i...nic.Sex sprawia mi przyjemność.Niestety zawsze jest jednak tak,iż dochodzę do pewnego pułapu podniecenia i potem nagle, gwałtownie spadam.Ostatnio zaczełam się zastanawiać jak inne kobiety przeżywają orgazm, co czują ?Może moje odczucia to jednak jest orgazm a ja może niegdyś naczytałam się za dużo romansów i teraz wyobrażam sobie niewiadomo co ,nie potrafiąc rozpoznać orgazmu?Jak już wspomniałam lubę sex, intymność, erotykę.Moje doświadczenie pokazało mi ,iż psychicznie potrafię odpłynąć jedynie podczas pocałunków.Jezeli dostatecznie długo i namiętnie sie całuję to mam wrażenie,które możnaby określić jako uczucie wyjścia z ciała .Wtedy czuję się jakoś tak lekko,mam wrażenie ,iż patrzę na siebie z boku,mój umysł i ciało szybują.Podczas stosunku nigdy nie mam takich doświadczeń.Jeżeli chodzi o masturbację ,to potrafię doprowadzić do trzech,szybkich skurczy pochwy(zawsze trzech).Po czymś takim mam uczucie spełnienia i niedosytu zarazem,jakby to był orgazm ale taki jakiś niezakończony...Trzcią reakcją jest drżenie mięśni nóg.Pojawia się ono nawet w kilka godzin po seksie .Nagle zaczynają mi drżeć mięśnie,mam uczucie miękkości nóg,samoistnie napływają wspomnienia przezytych chwil.Zaczełam się zastanawiać czy moje odczucia to radość z seksu, nie poparta orgazmem, a może coś jest nie tak z moimi reakcjami lub psychiką...a może każda z nas ma zupełnie inne doznania ,które dalece odbiegają od tych które opisują seksuolodzy? arabic

Gość elaaaa352
Ja w XXI, a Ty nie ?

Gość elaaaa352
Zgadnij z cyferek przy nicku :P