Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co o tym mysleć

Świńska grypa

Polecane posty

Proszę przeczytajcie ten artykuł http://wolnemedia.net/?p=16241 A co jeśli to jest prawdą ? Mam mętlik w głowie, to jest jak z czarnego filmu

No nie wiem czy eee tam ... przecież ludzie bezdomni zmarli po przyjęciu szczepionki, która była testowana na nich. Firma która je przysłała do Polski wiedziała dokładnie jaki jest jej skład.

Lusesita de Milagros Dolores Ale przecież chodzi o nasze życie ? Jak możesz pisać że nie masz wpływu na swoje życie ?

Gość de de reporterka
robiłam temat o tym i bardzo mało osób zareagowało. tutaj nikt nawet nie przeczyta tego artukułu, bo dla nich za długi :O

To prawda ze jest długi, ale to dokument ... przecież trudno coś takiego skrócić, chyba lepiej aby każdy zapoznał się z oryginałem ze strony sprawdzalnej tzw. oficjalnej. Nie są to moje urojone problemy.

Gość de de reporterka
ale ja to wiem, czytałam i umieszczałam tutaj. ale nikt tego nie przeczyta, chyba, że kilka osób. niestety

Gość RGTYUIJKL
Przeczytalam artykul! I zgadzam sie ze to wszystko prawda! Specjalnie rozsiewaja swinskiego wirusa zeby zarazic ludzi a z drugiej strony zarobic na lekach i szczepionkach! Ile czasu musi minac zanim wynajda szczepionke?! a tu prosze raz dwa i jest gotowa!! to wszystko jest zaplanowane!!!!!! A Ci co przeczytali ten artykul oto TE TRUMNY PRZYGOTOWANE!! http://www.youtube.com/watch?v=IfHDn3aqkjE

Wiesz myslę, że celowo zaszczepili bezdomnych, o których nikt sie nie upomni. To znaczy nikt nie wystąpi o odszkodowanie za ich bezsensowną w naszym rozumieniu śmierć. Lekarzy i pielęgniarki dostaną wyroki a może i nie, za spowodowanie nieumyslnej śmierci i na tym koniec. Ale z nami co będzie ? Jeśli właśnie osoby jak wyżej zaszczepią się którzy żyją chwilą będą zarażać choróbskiem dalej. Wystarczy aby na jesieni część osób zaszczepiła się na normalną grypę, szczepionką o "wzmocnionym składzie. Tego boje się najbardziej, bo ja napewno nikogo z rodziny nie zaszczepię.

Gość pierdy
nawiedzonych aferomanów

Pierdy Każdy może mieć swoją opinię na ten temat, wiec i Tobie za nią dziękuję. Ale fakty same mówią za siebie. Swiatowa Organizacja Zdrowia wprowadziła najwyższy poziom zagrożenia. A jakie to zagrożenie skoro objawy i przebieg choroby jest lżejszy niż zwykłej grypy. Dlaczego zatem chcą nas tak szybko szczepić ? Dlaczego bezdomni umarli po jej szczepieniu ? Skoro ona taka dobra. Dlaczego nie przeprowadzili szczepionek na zwierzętach ? Tylko od razu na ludziach. Wiesz dlaczego, bo ludzie dla nich są jak zwierzęta nic nie warte. Jest duzo pytań ... ale może to dla Ciebie pierdy ... dla mnie nie. Nie mam zamiaru nikogo straszyć, po prostu zapytałam bo sama siebie pytam i nie uzyskuję odpowiedzi ... po co to wszystko.

Gość de de reporterka
a jednak jest parę osób, które przeczytało ;) szkoda, że mój temat był wtedy taki opuszczony :D ja też obawiam się tego wszytkiego. Nie chcę wierzyć ślepo w jakieś teorie spiskowe WHO, ale to dośc dziwne po prostu.

Właśnie za dużo pytań pozostających bez odpowiedzi. I to mnie martwi. Nie rozstrzygniemy tego na co byli rzeczywiście zaszczepieni bezdomni .... nazwa jest obojętna czy to była ptasia grypa czy nie. Najważniejszy jest efekt. Zmarli. A czy my bedziemy wiedzieć jaki jest skład szczepionki ? Przecież gdyby lekarze wiedzieli jaki jest faktyczny skład szczepionki to by ludziom tego nie podali . W czechach znalazł się lekarz który podał szczepionkę najpierw zwierzęciu. A gdy te zdechły wszczął alarm.

Gość J_Looooooooooooooooooooooooooo
wniosek jest jeden, przechorowac i sie za nic nie szczepic

Każdy na to pytanie czy szczepić się, czy nie musi sobie sam odpowiedzieć. Ale żeby podjąć taką decyzję, trzeba troche o samym problemie wiedzieć. Najgorsza jest niewiedza.

Gość de de reporterka
powiem Wam, że teraz to już sama zgłupiałam i nie wiem co na ten temat myśleć...

Gość Dziaboak
Szok, nie czuję się na siłach tego komentować. Boże mniej nas w swojej opiece.

Gość Karolinka MM
Złoty To nie są zabobony tylko fakty. Ale ok. jednego bezmózgowca bedzie mniej.

Gość de de reporterka
Jeśli to prawda, to... Jak w ogóle temu zapobiec?

Gość nie szczepcie się

Zloty Dzieki za linka. To jest prawda o szczepieniach. Czytałam o tym w wielu publikacjach. Prawda o szczepieniach.

Gość gruszkakula
Sama nie wiem... Teoria z zagazowywaniem, trumnami itd. wydaj mi się naciągana. Ale szczepionki się obawiam i póki mnie nie zmuszą, nie zaszczepię się.

Gość podnosicielka ciekawychtematów

ja się nie szczepiłem na grypę a moja koleżanka się zaszczepiła i ona zachorowała bo ja w dzieciństwie chorowałem na grypę i zapalenie oskrzeli 4 razy w roku i byłe wiecznie przeziębiony a moja dieta składała się z ciasta mleka 1 litr dziennie i mięsa świnie kury warzywa to w mniejszości kasze lub jajka doczepo zmierzam zamieszkałem na stancji to przestałem pic mleka bo mi nie smakowało w kartonach przestałem ograniczyłem słodycze traciłem na nie w miesiącu tylko 200 zł jak przestałem pic mleko to przestałem chorować na grypę w ogule nie choruje już na wirusy

Gość hollywood welcome to
nie można chorować na wirusy tumanie... :O i należy pisać "w ogóle". Z Ciebie naukowiec jak z koziej d... trąba :O