Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate perry

Moi rodzice-koszmar.

Polecane posty

Gość kate perry

Nie mogę z nimi wytrzymac.Są nienormalni.Czepiają się dosłownie o wszystko.Matka ostatnio miała do mnie pretensje,że śpię aż do 9.00.I że codziennie wracam późno.Czyli o 23.00.Tylko,że ja nie wychodzę codziennie.A co drugi,trzeci dzień.Oczywiscie nie widzi tego,że codziennie sprzątam i gotuję.Ojciec nawet powiedział mi ostatnio,żebym się odchudzała.Zresztą nie ostatnio.Mówi mi to na każdym kroku.Rzeczywiście przytyło mi się ostatnio.Nie dużo,ale jednak.Bo się stresowałam maturą.Wszystko co robię jest krytykowane.Wszystko...Co innego mój brat... Jak właściwie mam z nimi rozmawiać? Bo,dłużej tego wszystkiego nie wytrzymam.

Gość Babcia Helenka
Może powinnaś z nimi szczerze porozmawiać ? Tak normalnie, po ludzku,bez krzyków i pretensji, usiąść zrobić dobrą herbatę, upiec lub kupić ciasto. Wiem, że proste rozwiązania są najtrudniejsze, ale zawsze warto spróbować !

Gość Babcia Helenka
Powiedź szczerze co Cię boli i jakie masz spostrzeżenia. Na pewno Rodzice bardzo Cię kochają, martwią się o Ciebie i przez to czasem też krzywdzą. Będzie dobrze. Powodzenia !

Gość policzekk
ale u mnei jest podobnie. Są wakacje, mam 18 lat ,a musze wracać o 22 do domu. Jak dzwonie i mówie , ze bede za 10 minut to potem jest wielka awantura. Wszystko co robie jest złe i krytykowane. Nie moge nawet wychodzic ze znajomymi , których oni nie lubią;/;/ Nie martw sie nie jestes sama:(

Gość bfbfbfbfbf
Jak po maturze jesteś, to idź na studia do innego miasta.