Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sobotni wieczor

SOBOTNI WIECZOR

Polecane posty

Gość Sobotni wieczor

Dziewczyny , wczoraj ponioslo mnie z chlopakiem, zapomielismy o prezerwatywie. Wlozyl czlonka na chwilke , na pewno nie gleboko , bo troche sie wystraszylam - bylam 12 dni po miesiaczce i miesnie mialam spiete, wiec nie dalo sie gleboko. Wytrysku nie bylo. Czy powinnam isc po tabletke PO -pojawai sie ryzyko tego ewentualnego plynu . Tabletka to dopiero jutro , to chyba tez nie bedzie latwo jej zdobyc :( Czy brac tabletke ?

Gość Sobotni wieczor
Please prosze o opinie ?

Gość asfaesgerhdfh325
jzu nie przesadzaj. wlozyl Ci na chwile i zaraz po tagbletke chcesz leciec. ile masz lat?

Gość Sobotni wieczor
No wlasnie 19 :( Na pewno nie bylo wytrysku w srodku. On szczytowal ale na zewnatrz

Gość tyhrthrth
To ja się zabezpieczałam tak jak wy przez dwa lata (!!!) i w ciążę nie zaszłam. Dopiero gdy postanowiliśmy spróbować i odbyliśmy stosunek do końca w dniach płodnych, to zaszłam w ciążę za pierwszym razem. Z tego wnioskuję że i ty nie powinnaś się martwić.

Gość Sobotni wieczor
Oj a ja schzuje i zastanawiam sie nad tabletka PO ? Myslicie ze potrzebna ?

Gość Sobotni wieczor
Co radzicie - HELP :(

zajsc w ciaze to nie jest znow taka prosta sprawa:) a skoro piszesz ze wsadzil tylko na chwile a pozniej szczytowal na zewnatrz to nie masz sie o co martwic:)takie jest moje zdanie:))i nie martw sie bo @sie spozni przez ten twoj stresik czasem tak bywa

Gość Escapelle _ ratunek
Czyli odpuscic sobie ten stres. Wytrysku nie byo we mnie o czywiscie . Wytrysnal ale po czasie jakims , na zewatrz, to ryzyko wykluczam jedna k no bo nie przeniosl spermy na paluszku do srodka p o tym , bo juz sie nie piescilismy> Czyli powinnam byc spokojna tak ?

Gość Escapelle _ ratunek
No to daruje sobie jutro latanie po gabinetach celem zdobycia escapelle Dzieki Ale ja panikuje

Gość ddddziwne
no tak najpierw bezmyślnie rozstawiają nogi a potem po pigułki biegają, nie rozumiem tego,

Gość Escapelle _ ratunek
Wiesz oszczedz sobie takich komentarzy .

Gość ddddziwne
widzisz widoacznie nie kochasz tego faceta z którym sypiasz lub nie jestes jego pewna, inaczej bys tak sie nie przejowała ewentualną ciążą, kochając sie zawsze powinnas sie liczyć z tym że w ciążę zawsze można zajść no chyba że ktos jest bezpłodny

Gość Sobotni wieczor
Wiesz , milosc w tej sytuacji to nie wszystko, tak sie sklada i stad moje obawy tego preejakulatu. Ale jak widzis pojawily sie osoby , ktore mnie troszke uspokoily i mysle, ze bedzie dobrze . No bo w sumie na chlopski rozum myslec to prawdopodobienstwo jest znikome .