Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZwyczajnaDziewczyna

Zapraszam Wszystkie Dziewczyny Dzielcie się swoim szczesciem

Polecane posty

Jestem taka szczęśliwa, dzisiejsza noc była taka boska z moim ukochanym Nie chcę żebyście mnie przez to zaczęli jechać, ale jestem taka podekscytowana że musiałam to jak najszybciej z siebie wydostać:) Chodzi o to że moje marzenia się spełniają, coś o czym marzyłam teraz się spełnia:) może dla niektórych to będzie taka zwyczajna rzecz ale dla mnie to coś niebiańskiego. Udało mi się dostać do jednej z lepszych agencji modelek w Polsce,mam cudownego chłopaka, którego mega mocno kocham a on mnie:) jest bardzo bardzo przystojny a mimo tego nie ogląda się za innymi, ma własny interes, jest odpowiedzialny, inteligentny, a wczoraj spał u mnie w domu, bo nie było nikogo, i mi się oświadczył:) Jest starszy ode mnie o 5 lat.

Gość senniczek
gratulacje :)

Dziękuję dziewczyny, i szczerze, tak ze środka serca, życzę Wam żeby i wasze marzenia się spełniły, nie muszą być te same co u mnie, ale te o których marzycie, uwierzcie, marzenia potrafią się spełniać!

Gość puppinka
Tez jetstem tak szczesliwa, ma od paru lat super kochanego meza plus od niedawna prace taka jaka naprawde lubie. Pozdrawiam

Gość pampolinka
'ma własny interes' kazdy facet ma interes :P