Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
merkaba

Mrs. Jones - czy Pani mnie zna ? do posmiania sie

Polecane posty

Prawdziwa i niesamowita historia 82-letniej kobiety - Mrs. Jones, ktora zeznawala w sadzie. Osobiscie usmialem sie prawie do placzu, czytajac ta historie, mam nadzieje, ze wy tez sie troche posmiejecie: zrodlo: www.wanttoknow.nl Podczas procesu sadowego, w malym, prowincjonalnym maisteczku, na poludniu USA (stan Missisipi), prokurator powolal 82-letnia babcie dozlozenia zeznan przed sedzia. Kiedy starsza kobieta podeszla do barierki i zlozyla przysiege, prokurator grzecznie sie ja zapytal: Pani Jones, czy pani wie kim ja jestem ? Pani Jones odpowiedziala: \"O tak Panie Williams, znam Pana juz od kiedy byl Pan dzieckiem i musze powiedziec, ze byl Pan i wtedy i do teraz jednym wielkim nieszczesciem, powodem zawodu dla nas wszystkich. Jest pan klamca i oszukuje pan wszystkich dookola jak daleko moja pamiec siega. Przykro mi stwierdzic, ze oszukuje pan nawet swoja zone i manipuluje ludzmi, byle by tylko zdobyc swoje cele. Do tego wszystkiego obmawia Pan ciagle ludzi za ich plecami. I wie Pan co ? Pan zachowuje sie jakby byl Pan znaczacym czlowiekie, ale wie Pan co ? pan nawet nie ma wystarczajaco duzo szarych komorek, aby dostrzec, ze ma Pantyle szarych komorek co spinacz do papieru.\". Prokurator poczerwienial i zmieszal sie. Nie za bardzo wiedzac jak wybrnac z tej sytuacji, wskazal na obronce oskarzonego i zapytal: Pani Jones, a czy Pani zna tego czlowieka ? Pani Jones znowuz odpowiedziala: \"Oczywiscie ze tego tam znam takze. Pana Bradleya znam juz od kiedy byl malym chlopcem i glowa nie siegal nawet brzegu stolu. Tak jak za mlodu, wciaz jest lekkoduchem i zdradza zone czesciej niz chodzi do toalety. Jego problemy z alkoholem znaja chyba wszyscy w okolicy. Przez to wszystko nie moze nawiazac ani jednej normalnej relacji z ludzmi a jego praktyka jest znana jako najgorsza w calym stanie Missisipi. Najgorsze jest to, ze teraz zdradza swoja zone az z 3-ma kobietami na raz, pomiedzy ktorymi jest tez Panska zona, Panie Williams. Oczywiscie, ze znam pana Bradleya. Prokurator czerwony na twarzy, trzesac sie caly postapil w strone adwokata Bradleya. ten nie wiedzial gdzie sie podziac. Widac bylo, ze chcialby zapasc sie pod ziemie. Rezolutny sedzia przejal inicjatywe i zawolal obu Panow do siebie. kiedy podeszli, nachylil sie i wyszeptal twardym glosem: \"Szanowni panowie. Jesli ktoremus z Was - idiotow przyjdzie do glowy zapytac Pania Jones czy zna mnie, to kaze Was aresztowac i wysle Was od razu i bez dalszej rozprawy na krzeslo elektryczne. Zrozumiano ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować