Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROBELKEEEEE

Czy wasze matki też kochają swoją matke czyli waszą babcie bardziej niż was?

Polecane posty

Gość PROBELKEEEEE

Czy wg was normalne jest to ,że moja matka zawsze broni swoja matke czyli moja bacie..? Babcie nieraz mi dogryza i niszczy mnie psychicznie ale jak mówie mamie swojej ze babcia mi tak dogaduje itd..to matka moja z pyskiem na mnie zebym wypieprzala i nie pociągala tematu .. PODKRESLAM ZE MATKA MOJA ZAWSZE BRONI NIE MNIE CZYLI JEJ DZIECKO TYLKO SWOJĄ MATKE I BARDZIEJ KOCHA SWOJĄ MATKE NIŻ MNIE!TO WIEM NA PEWNO! Błagam powiedzcie mi jak czujecie?prosze o rade mądre i zyciowe osoby ..czy tak ma byc własnie ze mama słowa nie da powiedziec na bacie ..? zawsze ja broni i nawet kiedy moja babcia niszczy mojaciocie czyli jej synową to matka wtedy tez razem z babcia moja niszczy ciocie mimo ze nie ma za co ..wszystko co babcia powie jest święte.. wczoraj dogryzala mi babcia ze juz mam 25 lat i nie jestem młoda i zebym w koncu ulozyla sobie zycie a jak dzis powiedzialam mamie czy slyszala jak babcia mi mowila to matka wpadla w szal straszny i kazala mi spieprzac..mam dosc..

Gość PROBELKEEEEE
babcia moja jest bardzo młodo wygladajaca osobą mimo ze ma juz 75 lat ale naprawde taka dama i sie trzyma strasznie wiec nie jest jakas biedna zgarbiona babunia która trzeba bronic .. najgorsze ze moja babcia niszczy żone wujka z która miezkaja pod jednym dachem i nie ma dnia by nie przychodzila do mojej mamy i nie obgadywala cioci ..a ciocia nie jest zła ..naprawde.. matka wtedy tak samo jedzie na ciocie i obgaduja razem ..kiedy zwracam uwage by przestaly to mnie chcą zabić ............

Gość to normalne tak ma być

Gość jesteś dorosła
czas się wyprowadzić na swoje i usamodzielnić

Gość fergtre
to zdecydowanie NIE jest normalne! Moja mama najbardziej na świcie kocha mnie mojego brata, nigdy by czegoś takiego nie zrobiła:O

Gość ciocia wandzia
Ty naprawdę pomyśl o wyprowadzce, to chory układ. Moja mama nigdy nie stanęla przeciw mnie. Nawet jak nie miałam racji w jakiejś dyskusji z babcią, to mama mowiła mi o tym w cztery oczy.

Gość bleeeee6
masakra co tu piszecie matka musi byc wazniejsza niz dziecko..

Czy wasze matki też kochają swoją matke czyli waszą babcie bardziej niż was? hejjj nie pozwoliłem ci czytac w moich myślach

Gość a czemu nieee
tak to normalne

Gość nieeeeeeeee