Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluska z rosołu

co mam zrobić z facetem?????

Polecane posty

Gość kluska z rosołu

wczoraj mój facet poszedł sobie sam z kolegami na impreze., w sensie że beze mnie:( mówił że idzie tylko do pabu na piwo a pozniej przyjdzie do mnie. a po godzinie napisał smsa że nie przyjdzie bo go koledzy nie puszczą:( i sie pyatł czy mu wybacze to...:/ nie wiem, co z nim zrobić.....obrazić sie??????

Gość floridas
no mozesz strzelic małego focha albo i nie w sumie nie wiem

Gość kluska z rosołu
no doradzcie co robić z nim...mysle że jak sie umawia to sie powinno dotrzymać tego, a nie ja czekam na niego a on mi pisze że nie przyjdzie bo go koledzy nie puszczą....:( dla mnie to jest nie w porzadku

kluska z rosołu puknij się w czoło może jeszcze mamy ci mówić kiedy masz jeść, spać, sikać itp....

Gość kluska z rosołu
tak jak sie spodziewałam, na tym forum nie mozna oczekiwać konstruktywnych odpowiedzi...ech

Gość kluska z rosołu
po prostu oczekuje rady kogos bardziej doświadczonego w związkach:( a nie takiego pier****nia bez sensu. jak ktos nie ma niczego konkretnego do napisania to po co marnujecie czas na ten topic.

kluska z rosołu a co mamy Ci doradzić? to twój związek nie nasz... naucz się oceniać zachowanie partnera a n0ei pytaj się nas o to co masz robić

Gość nie obrażaj się...
to dziecinne, takie fochy. Owszem, nie dotrzymał ustaleń, ale z drugiej strony dał Ci znać i widocznie wie, że to nie jest całkiem w porządku, skoro pyta czy mu wybaczysz ;) Ja bym żartobliwym tonem odpisała mu coś w stylu: "wybaczę, ale będziesz musiał mi to wynagrodzić następnym razem ;) " Albo coś takiego. Związek nie polega na obrażaniu się na siebie ;)

Gość kluska z rosołu
ale widze że piszą sami faceci, co by znaczyło że takie zachowanie jest dla was normalne...i bronicie mojego..nie wiem czy dziewczyny tez uważaja że to nic taKiego??????

Gość nie obrażaj się...
O przepraszam, ja jestem dziewczyną ;)

Gość kluska z rosołu
no tak, ale moim zdaniem jak ktos juz na poczatku takie rzeczy robi, to pozniej to sie tylko może nasilić, skoro uzna że nic takiego sie nie stało.

Gość nie obrażaj się...
wiesz co, sorry, ale jeżeli będziesz mu robić jazdy o to, że się zasiedział z kumplami mimo, że dał Ci znać i poprosił o wybaczenie ;) to długo z Tobą nie wytrzyma. Jakby to się zdarzało nagminnie, to co innego. Ale to - przynajmniej tak wywnioskowałam? - pierwszy teggo typu przypadek, więc nie dorabiaj od razu całej teorii do tego.

Gość kluska z rosołu
w koncu to była sobota, chciałam razem z nim spedzic ten wieczór:( czekam na to cały tydzien żebysmy mogli spedzic troche wiecej czasu razem własnie w weekend, a on powiedział że nie przyjdzie bo jego koledzy beda go mieli za pantofla...przykro mi sie zrobiło:( a teraz ma napis na gg jaka to była zajebista impreza wczoraj:( a ja kur*a siedziałam w domu bo mnie wystawił.....:(

Gość nicol kidman
napisz mu ok ale bez rzanych czułosci masz prawo sie troszke fuknac i nie apomnij odplacic mu pieknym za nadobne przy jaiejs okazji;)

rozumiem, ale nie musisz od razu strzelać obrazę, lepiej zrobisz nie pokazując mu, że Ci przykro, w innym wypadku wyjdziesz na obrażalską pimpe :)

Gość kluska z rosołu
owszem pierwszy raz sie zdarzyło, ale mamy dopiero miesiąc stażu, wiec to dopiero poczatek...boje sie ze bedzie tak robił czesciej jak teraz nie dam mu znac że było mi przykro i nie chce zeby tak robił. czy wy naprawde nie odczuwacie tego że to jest wystawienie kogoś??? jak sie umawia to sie powinno tego dotrzymac! no sory, ale to jest dla mnie ewidentnie chamstwo, ja siedze na niego i czekam az przyjdzie a on pisze ze nie ...no halo.....???????

Gość kluska z rosołu
tak pomyslałam żeby w naastepna sobote ustawic sie z koleżankami i tez sobie pojdziemy na impreze. a on bedzie kisił sie w domu. niech sobie zobaczy jak bedzie mu za****ście...! to jest dla mnie chamstwo!

Gość nie obrażaj się...
aha, czyli jego zachowanie uważasz za hamskie, a sama w przyszłym tygodniu chcesz się zachować tak samo jak on, tak? :o Skoro Ci się to nie podoba, to mu to powiedz i tyle, a nie stosuj jakichś głupich gierek w stylu odpłacania się pięknym za nadobne :O

Gość kluska z rosołu
uważam że jak facet nie doświadczy tego, to nie zrozumie! tak samo jak faceci na forum tutaj co myślą że w ogolne nic sie nie stało! bo to jest standard w ich zachowaniu chyba....żeby olewać dziewczyne. wiec niech sam zobaczy jak ja sie czułam to moze wtedy dotrze! co w tym złego, ja jakos to przecierpiałam!

Gość kluska z rosołu
i też sobie zrobie opis na gg, jak było zajebiscie! zobaczymy jego mine....napewno bedzie wsciekły, a teraz to uważa ze nic sie nie stało

Gość nie obrażaj się...
Oj daj spokój, oczytałaś się na Kafe jakichś bzdur na temat olewania i teraz jedziesz stereotypami :O Każdemu od czasu do czasu zdarza się odwołać coś co miał wcześniej zaplanowane, mi się zdarzało, mojemu facetowi też i jakoś nie świadczyło to o olewaniu. Tym bardziej, że facet napisał do Ciebie i zapytał czy mu wybaczysz. A skoro tak Ci było strasznie przykro i tak to na Ciebie podziałałoto już wczoraj na tego esemesa trzeba mu było napisać, że takie zachowanie Ci się nie podoba i tyle. A nie jakieś fochy, w których on i tak najprawdopodobniej się nie połapie, a tylko się będzie wkurzał że jesteś dziecinna, czy odpłacanie pięknym za nadobne.

Gość krolowa letniej nocy
zalatw go identycznie, a jesli bedzie mial do Ciebie pretensje to mozesz nawiazac do tego zdarzenia.

Gość kluska z rosołu
no własnie, dzieki królowa;) załatwie go identycznie i zobaczymy jak bedzie śpiewał!!

gdybym byla na twoim miejscu to bym strzelila focha, bo faceci jak im sie raz na cos pozwoli to pozniej czuja sie bezkarnie. Widzisz oni juz tak maja ze sie boja ze koledzy beda sie z nich smiac ze sa pantoflami... a ci koledzy sami nimi są! masakra. ja bym powiedziala mu co o tym mysle i obrazila sie na troche zeby do mozgownicy mu doszlo ze sprawil ci przykrosc, niech poczuje ze ty tez masz cos do powiedzenia :D