Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie maaaaaaam

Kto z was przechodził ospę wietrzną, ale jako dorosła osoba?

Polecane posty

Gość pytanie maaaaaaam

Chciałam się spytac czy jeśli ospę przechodzi osoba od 20 roku życia wzwyż to czy jest większe prawdopodobieństwo, że ślady po ospie zostaną?

Gość bezczelnie pijana biedrona
mialam 18 jak przechodzilam. tragedia :O napewno dzieci przechodza lagodniej. sladow zadnych nie mam, dlatego ze nie drapalam ;)

Gość pytanie maaaaaaam
tak, dzieci lagodniej przechodzą. Ale czytałam, że u dorosłych to ie już tak nie goi i w wielu przypadkach ślady pozostaja nawet bez drapania własnie. Dlatego jestem ciekawa opinii tych, którzy mają to za sobą

Gość ja pierdykam
moj maz przechodzil ospe w wieku 30tu lat, zarazil sie od synka ;-) maz wygladal okropnie i czul sie okropnie - ogolnie masakra najgorsze byly 4 dni nie drapal sie, sladow nie ma

Gość mity mówią że trudniej
ospę znoszą dorośli też znam tę teorię ale ja miałam ospę w wieku 31 lat, właściwie czułam się ogólnie dobrze, tylko siedziałam 2 tygodnie w domu, bo mi lekarka kazała czułam się jak na urlopie tylko, że zamknieta w domu wyprysków nie tak dużo wcale, smarowałam i nie drapałam ślady mi nie zostały nigdzie, za wyjątkiem jednego malutkiego na policzku, ale go prawie nie widać i nie ma sie czym przejmować