Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeeeeeee

Naturalna ale ładna kobieta zawsze będzie gorsza niż wymalowana i odpicowana!!

Polecane posty

Gość nieeeeeeeee

Jesli kobieta sie chce podobać to musi sie malowac i odpicowac.. miec farbowane włosy .szminke i cienie na oczach na przyklad..nosic mini i obcasy wysokie..byc opalona.. sliczna ale skroomna i naturalna kobieta skromnie ubrana przy takiej odpicowanej niuni jak powyzej nie ma szans byc zauwazoną ani u facetów ani podziwianą przez kobiety. To moje obserwacje a jakie sa wasze?

Gość gggwetgw3t3t3t3t
Takie same,dlatego zaczęłam się odpicowywać no i są tego efekty.Inaczej nie ma szans.

Gość ooonnnn24444
-1/10

Gość elkajs
ja ma bardzo dobra kolezanke 176 wzrostu, dlugie nogi, blad wlosy, opalenizna z solarium, dzinsy, czarny top nie ma faceta zeby sie zania nie obejrzal ja ubieram sie bardziej w stylu hippi i nie zamierzam sie wcale upodabniac do mojej znajomej nie mam pretensji do facetow, tak to juz jest tzreba byc soba

Gość elkajs
aha zapomnialam dodac ze mimo to nie wyglada tandetnie, tylko widac ze jest dobrze zrobiona ale sorry jak widze odpicowanego lolesia ale david beckham to tez sie zanim obejrze, tylko niekoniecznie mam ochote na blisza znajomsc

Gość degfdgfgf
swieta prawda autorko odpicowana i umalowana kobieta =zadbana kobieta skromna myszka nieumalowana mimo ze sliczna =niezadbana kobieta

Gość zgadzam sie z tym
jestem chodzacym potwierdzeniem tego uwazana jestem za ladna kobiete nigdy sie nie malowalam nie farbowalam ale od pewnego czasu zaczelam czynic te zabiegi i coz widze efekty....wystarczy troche szminki jakis szpileczki zadbane wloski i kazdey facet zdobyty.moim zdaniem to dlatego ze męzczyzni lubia kobiety o zdecydowanej urodzie zwracajace na siebie uwage i dlatego włosy w mysim kolorze nie zwróca uwagi ale odpowiednio przyciemnione/rozjasnione wiele zmieniaja....

Gość degfdgfgf
no [prawda

Gość zlotowłossaaa
niestety prawda...:( ja to już dawno zrozumiałam:( przemalowałam włosy, zaczynam ubierac się w ciuchy w moim stylu-gothic... mam koleżanki które stawiają na naturalnosc...a gdy faceci zaczepiają mnie i zagadują one wyraznie zazdrosne próbuja mi podciąc skrzydła zamiast zrobic coś ze sobą...:(

Gość Sarah.........
Wiele dziewczyn myśli, że są brzydkie, bo nikt nie zwraca na nie uwagi, a tu nie o to chodzi. Ile to pasztetów chodzi po solarium w makijażu, zadbane włosy i pomimo braków w inteligencji są uważane za niesamowite i mają powodzenie? Bardzo dużo. A codziennie mijam na ulicy śliczne acz skromne dziewczyny i nikt się za nimi nie ogląda...

Gość Sarah.........
No przesadziłam, ja się oglądam, ale facetom się nie skręcają szyje.