Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona go kocha

Chce pomoc mojemu chłopakowi, niestety nie potrafie. Proszę o pomoc...

Polecane posty

Gość ona go kocha

Jestem z moim chłopakiem od roku, bardzo go kocham, jest troskliwy, romantyczny, opiekuje sie mną i dba o mnie. 2 miesiace temu zeczliśmy uprawiac seks, oboje mielismy juz jakies doświadczenie. Niestety okazało sie, ze dla mojego chłopaka jest to problem, jego ostatnia dziewczyna po rozstaniu powiedziała mu pare niemiłych rzeczy na temat seksu znim i stał sie bardzo ostrożny i myśle, ze za bardzo sie przejmuje. Ja traktuje to troche jak zabawe poznawanie własnego ciała i przyjemnośc, a widze ze on sie gryzie. Uważa, ze ma zbyt małego penisa, według mnie długosc 15 cm i grubosc 14 jest jak najbardziej ok, ale nie umiem go przekonac. Kiedy jesteśmy w łózku on zaczyna sie przejmowac, no i nic z tego nie wychodzi. Jak moge mu pomóc, co zrobic, prosze o pomoc?

Gość Jola dRut_owicz
heloł kup mu konia helooooooł

Musisz nad nim popracować, jak leżycie w łożku dotykaj go tam, mrucz słodko, ale nic nie mów. I niech to nie zawsze kończy się seksem! I tak coraz śmielej i śmielej,,,, dasz radę

Gość zraniony przez Nią
Za kazdym razem jak jestescie blisko powiedz mu ze jest Ci z nim dobrze i , ze jest najlepszym kochankiem jakiego mialas :D mow mu to za kazdym razem az sam w to uwierzy , a juz jak uwierzy mow mu to dalej :D

Gość 243_sedesee_Oryginal_243
Zamow mu dziwke, bo sama sie widocznie nie nadajesz i nawet mu nie staje na twoj widok paszczurze :classic_cool:🖐️

Gość Jola dRut_owicz
heloł i uzywaj błyszczyk heloooooooł na facetów to działa heloł

Gość pozdrawiam goraco
jak sie mierzy grubosc pena? 14 to chyba b duzo...

Gość bjk
tutaj tylko moze cierpliwosc, pokazywanie ze on ci sie podoba i ze jest dla ciebie atrakcyjny a z czasem sam sie do tego przekona

Gość ona go kocha
tak mi powiedział kiedys, wiec mu wierze, ze tak jest. Prawde mówiac nie jest mi z nim zbyt dobrze, a już napewno bywało lepiej. Uważasz, ze warto mu tak mówic, mozę wkońcu sie poleprzy, jeżlei to mu pomoze to nie mam sie nad czym zastanawiac. Uważam ze jego penis jest zupełnie normalny, miałam chłopaka kiedyś z naprwde duzym, chwalił sie ze 21,5 cm, ale nie było mi z nim przyjemnie, wszytsko mnie bolało po kontakcie z nim.

14:50 [zgłoś do usunięcia] ona go kocha tak mi powiedział kiedys, wiec mu wierze, ze tak jest. Prawde mówiac nie jest mi z nim zbyt dobrze, a już napewno bywało lepiej. Uważasz, ze warto mu tak mówic, mozę wkońcu sie poleprzy, jeżlei to mu pomoze to nie mam sie nad czym zastanawiac. Uważam ze jego penis jest zupełnie normalny, miałam chłopaka kiedyś z naprwde duzym, chwalił sie ze 21,5 cm, ale nie było mi z nim przyjemnie, wszytsko mnie bolało po kontakcie z nim. dasz mi do niego numer:classic_cool: ?????? a masz jeszcze jakis fajnych kolegow ktorych wymiary penisw znasz:classic_cool:?