Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala mi 90

Rodzice

Polecane posty

Mam pytanie: czy jak mieliście 19 lat (nieważne kiedy to było) to rodzice pozwalali wam jechać z chłopakiem bądź dziewczyną we wakacje na jakieś 1,5 tygodnia hmm... dosyć daleko?

Gość czerwone jabluszki
mi też pozwalali, ale dopiero jak kiedyś przypadkiem odkryli, że zamiast chodzić do szkoły, stoje przy drodze. Burza była że hoho, ale potem ogólnie już miałam luz w domu.

Ja mam 19 lat, a mimo to boję się reakcji mojej mamy, gdyż chcemy z moją drugą połową jechać we wtorek za 2 dni do Mrągowa (a oboje mieszkamy pod Krakowem) na 1,5 tyg.

Gość powiedz mamie że już się
rżnęłaś, laskę też robiłaś, a co to za różnica czy będziesz się dymać w Krakowie, czy na Mazurach. A zmiana klimatu Ci się przyda :)

ja w wieku 19 lat to już nie mieszkałam z rodzicami, ale wcześniej owszem matka na wiele mi pozwalała. Pogadaj szczerze z mamą, masz już swoje lata w końcu:P

Gość angie-eeee
ja w wieku 19 lat o zgode na nic nie pytałam,ty tez sie otrzasnij i zacznij zyc swoim zyciem,bo twoi starzy kiedys umra i zostaniesz sama i bedziesz musiała decydowac o sobie,a jak sobie wtedy poradzisz,skoro całe zycie inni za ciebie mysleli?

przez to ze mialam problemy z wychdzeniem (to jeden z kilku zreszta powodow) wyprowadzilam sie z domu majac 16lat

Gość ale po co
Angie ma racje.Mojej kolezance w 3 klasie liceum (dziewczyna dokładnie tez 19 lat) zmarł ojciec a pare miesiecy pozniej matka i dziewczyna została na swiecie zupełnie sama.Tyle ze ona zawsze była bardzo samodzielna i zaradna i sobie poradziła.Ty umiałabys sobie poradzic,skoro majac 19 lat prosisz o zgode na wyjscia?w łeb się walnij i wez sie do zycia