Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALe...

sie wczoraj wkurwiłam

Polecane posty

Gość ALe...

jakis tydzien temu zerwałam z chłopakiem ..ale rozstalismy sie ' pokojowo ' w sensie takim ze mielismy sie kumplowac . rozpadło sie bo jemu wogole nie zależało.. powiedziałam ze mozemy kiedys jeszcze spróbowac jak bedzie chciał, na co odpowiedział że ze mna zawsze bedzie chciał bo sie przywiazał. noi wczoraj byłam na dyskotece i on tez był .. przechodziłam koło niego, jakos sie tak na mnie krzywo patrzył wiec doszłam i sie pytam czy jest na mnie obrazony na co odpowiedział ze nie , odpowiedziałam ze przeciez widze ... a ten odwrócił sie i poszedł . Chciałam z nim to obgadac ale jak widac sie nie da.. myslałam ze sie kumplujemy a cos mi sie wydaje ze mi dupe obrabia bo i jego kumpel jakos sie tak na mnie z dzika patrzył .. tak planuje nastepnym razem spytac sie tego kolegi o co temu mojemu ex chodzi ? ;/

Gość brak mi kafeterii
nie masz wiekszych probemow? jesli tak to radze zajac sie nimi niz jakimis pierdolami jesli nie to zazdroszcze ale mmimo wszystko radze przestac sie przejmowac pierdolami i cieszyc sie tym co jest