Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawittt

nienawidzę swojej pracy...kto jeszcze

Polecane posty

Gość lawittt

Pracuję w Policji,pracujemy wiecej niż przewiduje kodeks pracy,nie mamy pałtnych nadgodzin,w pracy nawet k..nie mam przerwy żeby coś zjeść bo ciągle sa interwencje,przełozeni nas nie znoszą,na komendzie nie ma nawet pokoju socjalnego a prysznicach już nie wspomnę.Koledzy nawzajem na siebie donoszą:O no wystarczy chyba.

Gość a ja lubie aki serial
pitbull a szczegolnie despero:)

Gość lawittt
no jeszcze nie mam w ogóle urlopu,sa ludzie którzy pracują 5 lat i go nie wykorzystali.

Gość a ja nienawidzę policji

Gość bardzo zaniepokojona
Krawężniku - Biedaku :( Już mi Cię żal

lawittt nie pierdol, bo macie też trzynastki, mundurówki, wcześniejsze emerytury, L-4 płatne 100% (!) i taką swobodę, że jak was złapie drogówka to i tak nie płacicie, tylko pokazujecie legitkę i jedziecie dalej coś za coś jak nie pasuje, to się zwolnij

Gość niedawno policjanci
mieli swoje swięto...

Gość dziś dyżur
też nie lubie swojej-nienawidzę ,no ,ale cóż.....coś trzeba robić

Gość Faux-Pas
ja swoja prace lubie ale szef wkurwia mnie na maxa:/

Gość lawittt
za mundurówkę kupujesz sobie mundur bo sie szybko zużywają.Emerrytura po 25 latach to chyba nie takl wcześnie,pół życia nie przespane,jezdzisz autem nieraz po 16 godzin,kierowca tira moze tylko 9 na dobę.

Gość praca policjanta
nie jest taka super jak się moze komus wydawać. popier...przełożone itd muj kumpel jest glina

Ja się dołączę....Przez 8 h zapierdzielam tak, ze bulke na niby sniadanie zjadam o 15..Cialgle sie stresuje.Gruba,niby luz blues szefowa,ktora stresuje i tresuje ludzi,bo chce sie grubasica dowartosciowac.Ogolne zaklamaianie,wszyscy wszystkim dupe obrabiaja,o wszystkim chca wszystko wiedziec.Mam za te harowe niecale 1800zl.Nienawidze tej pracy

Gość lawittt
Dear:dużo zalezy od komendy i stanowiska które tam masz. ale powiem ci szczerze że jeśli nie masz ukłądów to sie wyżej nie przebijesz,

Gość kuchareczka dupeczzkaaa
kurrwa jebane psy nie dość że im się robić nie chce, jeżdżą na interwencje i tylko spisują tych co dzwonili, emerytura po 15 latach i jeszcze narzekają.

"za mundurówkę kupujesz sobie mundur" :D:D:D, a za trzynastkę co? trzynaście par kajdanek? :D 25 lat pracy to jest mało i koniec kropka, tym bardziej, że liczą jeszcze wojsko, 16h jazdy samochodem?....kobieto co ty opowiadasz, w policji są 12-godzinne zmiany... w ogóle widzę, że chyba obracasz się w innym świecie niż mój znajomy, który jest szkiełem od 30 lat

Gość facet jestem
i dobrze ci kurwa, chciałeś być mendą to teraz się męcz psie :D

Gość dziś dyżur
u mnie choć tylka nie obrabiaja,ale na prawie 500 facetów nas kobiet jest 4 :(

Aha i jeszcze jedno - obrabianie sobie dupy, chamstwo przełożonych i to wszystko, o czym tu piszecie to absolutna PRAWDA, koszmar.

Gość lawittt
ja mam 2200 zł w Wawie.

Gość teruj
ocho, to pewnie nieźle używane jesteście

Gość dziś dyżur
nie no bez przesady nikt nas nie rusza,większość to emeryci:)

Gość lawittt
12 godzinne zmiany:D dobre powiedz to mojemu szefowi bo wczoraj zaczałem o 7 a skończyłem po północy bo musiałem sporzadzać dokumentacje z dnia,bo wczesniej nie było czas zachęcam do wstąpienia do policji:niech ludzie zobacza jaki to miód nie wiem kiedy sotatni raz skończyłem pracę o czasie

Gość czy ja jestem nienormalna
lawittt Proszę Cię - nie osłabiaj mnie ! Mundur - za mundurówkę - hahahhahaha :D A co do emerytury - ja pracuję już (wcale nie mniej ciężko) 11 lat ,a do emerytury zostało mi jedynie 32 lata 😭 - i co Ty na to ?

Gość teruj
CHcę Wstąpić Do Policji niestety, nie mam tam żadnego znajomego, więc się nie uda :(

Gość mam takie wrazenie
cieszymy sie z twojego nieszczescia klawiszu:)

Gość lawittt
mundur kosztuje ok 2 tys złotych nie wierzysz to sprawdz i idz do sklepu to się przekonasz ja znajomosci tez nie miałem ale w Wawie łatwiej sie było dostać nap rwinicji bez znajomości praktycznei nei ma szans

Gość biedna ta policja nasza
najgorsze jest to, że nie mogą zmienić pracy. To znaczy teoretycznie mogą. Ale na jaką? Wszędzie indziej trzeba coś umieć, albo coś robić. Zostają agencje ochrony, ale tam nie jest wcale lepiej. Przesrane :(

Gość facet jestem
powinniscie wcale wolnego nie miec. Siedziało w parku paru łysych i waliło wóde to udawaliście że ich nie widzicie ale jak siedziałem kilka alejek dalej z dziewczyną i piliśmy po 1 piwie to od razu mandat. Za takie postępowanie powinniście po godzinach do kamieniołomów jeszcze iść na drugą zmianę. odważna policja

Gość lawittt
Masz rację biedna policja gdzie można pracować po 10 latach pracy na ulicy??? gdybym wiedział ze jest tak źle nie wstapiłbym nigdy do tej firmy.