Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fumka

Prezent dla państwa młodych

Polecane posty

Cześć, mam pytanie i jednocześnie prośbę. Bliska kumpela bierze za tydzień ślub a ja chciałabym coś nietuzinkowego Jej sprawić w prezencie. Myślałam o czymś symbolicznym, do czego oboje mogliby wracać, coś klasycznego i eleganckiego. Myślałam o albumie wraz ze zdjęciami z ich wcześniejszych spotkań, ślubu, itd. Stworzyć pewnego rodzaju historię ich związku :) Myślicie, że to dobry pomysł? Szczerze mówiąc, przychylam się najbardziej do tego :) Piszcie proszę!

Gość biedronka2716
Może jednak podaruj coś "bardziej" symbolicznego. Album ze zdjęciami na prezent ślubny????? Żenujące...

Nie wiem czy takie żenujące, zakładająć, że to dodatek do prezentu głównego (można by tak to nazwać). A zrobić coś interesującego, pozbierać zdjęcia itd. to wymaga więcej wysiłku niż pójście do sklepu i kupno czegoś gotowego, prawda? Lepsze to niż 3 z kolei żelazko, które pewnie dostaną :P

mnie by bardzo ucieszyl taki prezent od serca, w ktory widac, ze ktos wlozyl duzo pracy :) chcialabym zeby ktos z moich gosci wpadl na taki pomysl... a skad wezmiesz ich zdjecia ??

kupilismy takie kieliszki TYLKO - poniewaz tydzien przed weselem okazalo sie ze to my a nie tesciowie na nie jedziemy i to do niemiec (1000km) - rodzinie bardzo zalezalo na naszym przyjezdzie a nas nie bylo stac na wydatek duzego prezentu plus kosztow podrozy i noclegu panstwo mlodzi byli bardzo zadowoleni - stwierdzili ze w niemczech nie ma takich ciekwych rzeczy i kieliszki stoja na honorowym miejscu w ich doomu

A mi się wydaje, że zdjęcia z ich związku powinni wkleić sobie oni sami, w końcu to oni powinni decydowac które chwile i zdjęcia im się podobają, nie jest to zły pomysł, ale może zamiast zwykłego albumu ze zdjęciami kup im piekny duzy album na zdjęcia slubne np. http://www.fotokoszyk.pl/index.php?products=product&prod_id=117 Będa mieli piekną i przydatną pamiątkę, my nie dostaliśmy nic takiego i dlatego sama musiałam sobie potem taki kupić, gdybym dostała w prezencie slubnym byłabym bardzo zadowolona :)

Gość Szczerze mówiąc to chyba
wolałabym nic nie dostać, niż takie kieliszki... A pomysł na album gfajny, nie widzę tez nic złego w tych ich wspólnych zdjęciach, tylko fajnie byłoby zeby nie były to np. 50 zdjęć z jednej imprezy, na której w odatku są już po alkoholu i nie wyglądają za korzystnie. Jeśli masz zdjęcia \"dokumentujące\" cały ich związek, to fajnie.

no ale skąd osoba postronna może mieć wszystkie ważne zdjęcia z ważnych chwil ich związku? Bo przecież foty z imprez to chyba nie jest za eleganckie

a kieliszki jak dla mnie sa starszne....po jakiego grzyba mają mi takie stać gdzieś, zajmowac miejsce i się kurzyć? Zero przydatności bo z takich kieliszków przeciez i tka nikt nie będzie pił. Zamiast wydawać kase na takie coś już lepiej kupić cos pozytecznego.

a ja z nietuzinkowych prezentow dostalam kamasutre z dedykacja dosc oryginalna plus pejcz :D:D:D od brata mojego hihi na poczatku sie smailam z tego prezentu a teraz mam pamiatke :D i chyba nie zapomne tego prezentu hihi

heheh dobre chociaż ja bym się pewnie wstydziła o tmy opowiadac ciociom i wujom ;)

Gość gość
Ja mojej przyjaciółce kupiłam na ślub fotoalbum - taki do wklejania. Kosztował jakoś 100 zł i zrobili mi też napisa na okładce. Wyszło super i fajna pamiątka na lata. kupowałam tutaj www.fotoksiega.pl,