Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaaaaaa

co moze byc przyczyną tego ze facetowi nie staje???

Polecane posty

moj facet ma 29 lat, jestesmy ze sobą od 4 miesiecy, niedawno probowalismy uprawiac seks... ktory okazał sie totalną lipą z jego strony... za drugim razem bylo to samo, mimo duzego podniecenia moj facet sam nie wie dlaczego mu nie staje, powiedzial ze juz wczesniej tez mu sie to zdarzało... jak pieszcze jego małego reką to czuje ze cos mu cieknie ale...mimo staran nic nie ma... czy to moze oznaczac moj partner ma jakas blokade w psychice?? czy moze to kwestia jakiejs choroby??

Gość masturbuję się przy tej muzyce
jesteś paskudna jak noc listopadowa ot co

Gość facet co lubi ...
idź na erotyczny lub do seksuologa.

Gość załamanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o przepraszam, miałam dac ten temat na erotyczny... jak go moge nie podniecac?? ja go do niczego nie zmuszam... sam sie lgnie do seksu, a mi nic nie brakuje!

przyczyny mogą być takie - zła dieta - coś z psychiką - palenie papierosów - picie alkoholu - narkotyki - jakaś choroba i jeszcze wiele innych

no wlasnie jak go pytam dlaczego tak ma to tylko mi odpowiada "nic" i tak w kolko za kazdym razem jak mu zadaje pytanie z tym zwiazane... potem sie pyta czy jestem na niego zła z tego powodu. nie wiem czym sie moze stresowac...chyba nie mna bo sam zaczyna....no i lubi alkohol ale nie upija sie dzien w dzien jak menel....

Gość Michał27
wg. mnie przyczyna moze kryć sie w tym, że wcześniej uprawiał seks, albo masturbuje sie. Ma problem z erekcją ponieważ jeśli facet uprawiał max. 4 godz. wczesniej seks to zwyczajnie nie ma ochoty o czym Ci nie powie co jest oczywiste.

Gość morela z banankiem
do przyczyn lewiatana na samej górze trzeba dodać "nieatrakcyjna partnerka".

kurde nie chce go rzucac tylko dlatego ze ma problemy z jedną czescia ciała :O ale kto nie lubi seksu no :O

morela napewno nie :P

załamanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa szczera rozmowa i wizyta u seksuologa - to powinno pomóc

hehehe on ja i szczera rozmowa... wolne zarty :O on nie potrafi powaznie pogadac w dodatku jeszcze o takim czyms :O no coz zobaczymy co bedzie za trzecim razem...

Gość interb
kobiety to maja dobrze bo im nic nie musi stać a facet to dosc ze mu musi stanac to pozniej nie wie czy ma się spuszczac czy nie i jeszcze musi ladnie sie obchodzic z kobieta bo ta sie obrazi i nici z seksu no i musi ja zaspokoic a ta sobie lezyi jeszcze narzeka

Gość interb
to juz lepiej odrazu niech idzie do dobrej prostytuki bo seksuolog to radzi na pierwszej wizycie zeby sprawdzić jak bedzie działał przy obeznanej w tym kobiecie jak ona go nie ruszy to zaden seksuolog tu nie pomoze a na czym ty sie znasz kobietko wiesz co mu jest ze chcesz z nim rozmawiać szczerze?

interb chyba nie jest tak do konca jak piszesz :P ja stracilam dziewidztwo w wieku 19 lat alr to dlatego ze to ja bylam wstrzemiezliwa no i fraktycznie wolałam wtedy tylko lezec bo byłam zbyt wstydliwa na inne pozycje :P ale z czasem chyba juz kazda sie przyzwyczaja nic nie mowil ze bral hormony, nawet gdyby to pewnie by sie nie przyznal, ale mowil ze za nim mnie poznal to juz pare razy zadrzało mu sie z inna partnerka ze mu nie stawał...

no moze sie nie znam ale jakbym sie dowiedziała co mu jest to moze bym doradziła co dalej albo cuś... ale jak on sam sie nie domysla (albo sie domysla i znajac jego charakter pewnie znowu sie wstydzi powiedziec) to go na chama wykopie do seksuologa i jeszcze by sie pewnie za to obrazil...

Czasem na ulicy słyszę komentarze "O brzydula to przy niej piękność", ale się tym nie przejmuję. Mam mikroskopijny biust, rude piegi i spoconą ciokę, ale to chyba nie przeszkadza chłopom w seksie?

zjednym sie zgodze, mam mikroskopijny biust :D ktore on oczywiscie uwielbia i przez te ciągłe macanie jak jestesmy sami albo w miejscach publicznych cholernie mnie bolą :P :D

a moze wlasnie jest tak atrakcyjna ze kolo nie wie czy podola takiemu wyzwaniu :P

trudno mi to ocenic, w koncu mam lekkiego zeza rozbieznego i kiedy patrze w lustro, to nigdy nie wiem, czy ladniejsza jest ta z prawej strony, czy ta z lewej :(

Gość interb
to poźno straciłaś tdziewictwo pewnie mało doświadczona jewstes może bzykaj mu

interb to co moze mam szalec jak zawodowa dziwa?? zeby facetowi stanął??? :O zdrowy facet łatwo sie podnieca...

niński - tylko tyle?? :D jam zadbana wiec??

Gość ania marzec
Choroba - tak było u nas, facet nie chciał nic z tym robić, ja zagroziłam odejściem. Kuracja na Iqman trwała kilka tygodni - po czasie jesteśmy w stanie się kochać jak na studiach - wcześniej twierdził, że już po wszystkim. Faceci są mega uparci - myślcie o swoich związkach za nich!

Gość zultka23
przyczyn może być wiele. u mojego faceta przyczyną był stres w pracy. później długo minęło póki się po tym pozbierał. na szczęście lekarz przepisał mu Maxigrę Go i ta mu pomogła. po prostu żuje tabletkę przed seksem i po kilkunastu minutach już może działać.

Gość gość
Mam 45 lat i erekcje mam na zawołanie. Bywa, że przez godzinę i dłużej twardy i zasnąć nie mogę. Dziwne to.