Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona słodko kwaśna cebulka

Znawcy mody - pytanie do Was. Foto

Polecane posty

Gość fhghghg6
o matko wazysz tylko 57 kilo przy 174 cm wzrostu ?o ja ..niedowaga sie klania.. wazyc powinnas 60 kilo minimum ..zawsze trzeba odjąc 110 od wzrostu i to idealna zdrowa waga..masz niedowage autorko !

podoba mi się propozycja sukienki, ale teraz z metki wyczytałam, ze jest to top:O sama już nie wiem co to jest. góra "sukienki/topu" też mi się nie podoba, ta wstążka odpada jak dla mnie. ale gdyby zrobić z tego topu sukienke bombke... kuszące. ale ten typ sukienki to chyba nie dla gruszki?

mam wagę w normie, ważyłam 58 ale nie mogłam jeść wszystkiego przez prawie tydzień i trochę mnie ubyło ale to niespecjalnie. nigdy się nie odchdzałam i nie zamierzam bo nie wyobrażam sobie życia bez słodyczy, jedynie chciałam wyszczuplić uda i łydki ale też mi się nie udało jak dotąd, bioder nie zmienie bo po prostu mam już takie kosci i przyzwyczaiłam się:)

nie nie!do figury jest ok.jestes szczupla.jest ok!jesli top!o!nie wpadlam na to!ten sam zestaw jak do sukienki,ale np granatowe jeansy do tego!super!spruboj!idz w niej do sklepu i poprzymierzaj do niej rozne rzeczy np ktore ci podpowiedzilam!sama zobaczysz!:)

Gość klals45
a ile masz w lydce kochana najszersze miejsce ?łydki wydaje sie na focie ze masz spore a w udzie ile najszersze miejsce masz pod posladkiem ?

a spodnie nie poszerzą mnie jeszcze bardziej w tym topie, on jest dość długi i lekko "bombkowaty"...

mierząc w najszerszych pkt, na stojąco: łydka 37:O udo 54:O zaczęłam skakać na skance, bo podobno pomaga... się okaże...

wg mnie tunika jako sukienka to świetny pomysł, wyrzuciłabym tylko zieloną kokardę u góry, poszerzenie bioder u Ciebie akurat jest korzystne spodnie - hmmm... w ogóle mi się nie podobają i są za duże, fajne dla sześciolatki

Gość gfjr
oddaj badziew do orseya!

Jest ok ale możesz sobei kupić nowe dodatki lub nowe kiecki

ehh... oddam też tą tunike, jest jak dla mnie za długa, a poszukam jakiejś sukienki lub spódniczki bombki, bardzo mi się takie podobają. czy bombki nadają się też do figury gruszki? nie będą jeszcze bardziej poszerzać? czy zarezerwowane są tylko dla szczupłych?

Gość sd3rerere
ja pierdole ale macie problemy, a ty autorko tematu w łeb sie stuknij ze ludzia takigi pierdolami gitare zawracasz

Gość tiaaa....
?!

Gość rób jak chcesz
figura fajna,ale ciuchy oddaj;)

po 1. Figurke masz ekstra!!!!! bioderka musza byc nieco szersze! kobieta nie moze byc jak ołowek ;) po2. nogi bardzo zgrabne,zazdroszczę :) po 3. spodnie jak dla mnie to sa za duze! wisza.. ja bym oddala po 4. sukienka... taka nie halo cos, ale mysle ze jakies podkreslenie talii mogloby duzo zmienic! :)

Gość mezczyznaaa
na modzie to moze nie znam sie, ale tylek stanowczo za gruby!!ps. sukienka brzydka jest

Gość kobieetaa
a ja nie uważam, że ma za gruby tyłek. ma figurę gruszki, i jak na swój typ figury pupę ma fajną. jak ktoś wyżej napisał, kobieta nie moze być jak ołówek. ja mam podobną figure. widać, ze dziewczyna jest szczupła, a jej tyłek nie wynika z tego, ze ma tłuszczyk czy coś, taki układ kości i tyle. wkurzają mnie faceci, którzy mówią "ale ma wielki tyłek" a nie zdają sobie sprawy, ze laska moze mieć po prostu taką a nie inną miednicę. gruby tyłek to by miała dziewczyna, która lubi dobrze zjeść. ale widzę, ze pan wyżej preferuje "krypto dziewczyny"...

Gość ja nie wytrzymam zaraz
oddać nie oddać, co to jest?!

Gość to jest...
Armagedon:P