Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona słodko kwaśna cebulka

Znawcy mody - pytanie do Was. Foto

Polecane posty

pod wpływem impulsu i głupoty kupiłam kilka rzeczy, jednak chyba będę musiała 2 z nich oddać. kupiłam top, myśląc, ze to sukienka:O skusiła mnie chyba tylko przecena... w dodatku teraz widzę, jak mnie poszerza w biodrach i udach.. oraz spodnie za kolanko. w przymierzalni wyglądały lepiej. natomiast teraz zastanawiam się nad ich zwrotem. w tym przekonaniu utwierdziła mnie koleżanka, która stwierdzila, że nie będzie mnie oszukiwać i powiedziała, że nie ładnie mi w tych spodniach.. oceńcie i wyraźcie swoją opinię. a tak przy okazji: uważacie, ze mam krzywe nogi i nie powinnam nosić krótkich ciuszków? P.S. tak, wiem, ze mam szerokie biodra, a co się z tym wiąże dużą pupę... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ac54969cee39ccf9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4aa58d5c0275b3b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8935ed7d7576411.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/531bf5636b91b6a2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/53b0d3c84aa6d044.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a19b02f4a1f30035.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fbabfc0953d9f1b9.html

upupupu

zamierzam je oddać jednak jutro ale zastanawiam się czy rzeczywiscie takie spodnie nie sa dla mnie?

Gość chchch
oddaj, zdecydowanie

mnie się mój tyłek nie podoba, jest duży, i mam nieproporcjonalną sylwetkę dzięki moim szerokim biodrom

Gość bardzo podoba mi się
twoja figura! :-)

spodnie moim zdaniem są ok, choc może trochę wiszą na tyłkuj... ;) ale nie jestem pewna :P nie wyglądasz w nich źle co do tej tuniki- faktycznie poszerza... no i jest nieładna... a poszerza z powodu aplikacji ;) masz figurę gruszki i dlatego wydaje Ci się, że masz duży tyłek... bo biodra są szersze od ramion... (na zdjęciach 'w spodniach' tyłek/ biodra wcale nie jest szeroki!!!) ta 'sukienka' wyraźnie podkreśla różnicę... (gdyby miała rękawy 'bufki', to nie rzucałoby się to w oczy ;) )

noo meega....;) kobieto ty masz duze uda i dupkę?? haha prosze cie czy ty nie widzisz ze te spodnie na tobie wisza.... pod posladkami sa pomarszczone i widac ze tam jeszcze sporo miejsca... ja moge powiedziec ze mam duzy tyłek ale wcale mi nie jestes z tego powodu smutno moze czasem jak nie moge portek dobrac.. mam tylek jak beyonce, okrągly odstajacy itp, przy 162cm wzrostu,szczupłej, wysportowanej sylwetce- obwod bioder 96cm. Spodnie za kolanko sa ok bo jesli masz krzywe nogi to nie widac iksów. ale no musze przyznac ze nie wygladasz w nich tak dobrze jakbys mogla w innych. A tuniczka spoko, podciagnij ja troche do gory jakie leginsy i git;p:)

ee tam, pocieszacie mnie, a ja i tak wiem, ze są za szerokie:P

Figurę masz świetną, nogi bardzo zgrabne, ale te ciuchy są paskudne.

tu sie zgadzam z poprzedniczka ze aplikacja poszerza.. ale mooim zdaniem az tak zle to nei wyglada;) chyba ze ty sie w tym zle czujesz.. bo najwazniejsze zebys czuła sie komfortowo...;) bo ty bedizesz w tym chodzic a nie inni.

o co ci chodzi masz normalne biodra a sukienka wygląda jak worek i jest do dupy oddaj ją(spodnie tak samo zielone i lipne) nic dziwnego ze wydlądasz w niej szeroko kazda dziewczyna by wniej takl wyglądała a ty masz fajną figure jak sie. nazywasz ?

Gość NIE SĄDZILAM ZE TUTAJ WPADNE
MASZ SLICZNĄ FIGURKE MALY TYLEK MASZ ..NAPRAWDE I SLICZNY BARDZO MI SIE PODOBA CIUCHY PASKUDNE .ODDAJ KONIECZNIE BRZYDKIE STRASZNIE I WIEJSKIE ILE MASZ LAT ?BO ZGRABNA JESTES BARDZO I SZCZUPLA

wiecie co... oddam je, jednak zakupy to nie jest najlepszy sposób na chandre, zauważyłam, że najszerszy punkt mojej sylwetki jest tuż pod biodrami... moze gdybym schudła w udach to biodraoptycznie wydawałyby się węższe... hmm, nie wiem jedno jest pewne: podobno faceci wolą dziewczyny z bioderkami;) więc dobra nasza:)

Gość interb
kup se mini bedzie lepiej widać tę duża pupe i szczeline

Gość NIE SĄDZILAM ZE TUTAJ WPADNE
PATRZYLAM JESZCZE RAZ NA FOTKI I STWIERDZAM ZE NAWET ZA CHUDY MASZ TYLEK ..BARDZO MAŁY ..ILE MASZ PO SRODKU PUPY ?POWIEDZ PROSZE..OBSTAWIAM 90 CM

23

hej!czemu?oryginalne!wystarczy je odpowiednio połaczyc z innymi ciuchami!:) te spodnie maja fajny kolor!oryginalny.wystarczy ze zalozysz do nich czarna bluzke i wyskokie czerne szpilki lub czarne baaardzo delikatne sandalki. sukienka jest tez w miare i oryginalna!tylko nie podoba mi sie gora u niej...ale mozna przezyc.do niej pasuje krutka dzinsowa kurteczka w pomaranczowym lub bladozoltym kolorze!i do tego buty w takim samym kolorze!mozna jeszcze dac pasek.tez w kolorze kurtki i butow.jesli dasz pasek to zrobi sie z niej taka troszke bombka i bedzie spoko. mozesz sobie to wyobrazic? wszystko zalezy od dodatkow,nawet czarna,zwykla sukienka bez talii przez dodatki moze byc elegancka wieczorowa sukienka!:D

w najszerszym pkt bioder to ja mam równe 100 cm, przed chwilą zmierzyłam

aha!i do spodni tez moze byc pasek.w kolorze tez zielonym,ale inym niz spodnie,bo to taki turkus,a pasek w kolorze takiej zywej zieleni(kolor trawy)

Gość pupa za mala i za plaska
Kobieto ty tylek chyba zostawilas w tym sklepie Ty masz duzy tylek ? ty raczej masz brak tylka..wisza na tobie te gacie..przytyj zdecydowanie

Gość pupa za mala i za plaska
moja chuda siostra ma 104 cm w srodku pupy najszersze miejsce a chuda jak szkapa i nie znac tego po niej bo mam 175 cm wzrost a ty wysoka jestes tak w ogóle ile ty mierzysz i wazysz? wygladasz na bardzo szczupla osobe .na bank nie wazysz wiecej niz 55 kilo !

na bank ważę więcej niz 55 kg:P 56kg, czasami po obiedzie 57 ;) przy 174 cm wzrostu ale kompleksy robią swoje...

pracowalam kiedys w sklepie odziezowym i musialam nauczys sie robc takie zestawy,dobierac dodtatki,ubierac manekiny tak zeby bylo ciekawie i przyciagaly ludzi.:) i zawsze maialm doobre wizje!:classic_cool: