Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co jaj począć

MaM dzisiaj urodziny a mój facet..................

Polecane posty

Gość i co jaj począć

po wczorajszej popijawie caly dzien spi chory, nawet o życzenia sama musiałam sie prosic. siedze wiec sama cały dzień:( Jak skurrwiela ukarac?

Gość mlodasekkkkkkkkkk
Na jego urodziny zrob to samo co on dzisiaj . albo idz sie z nim kochac . i zdominuj go i powiedz ze jest twoim prezentem:D

Gość marylka.
wszystkiego naj naj

Gość i co jaj począć
dziek za wirtualne kwiatki 😘 swoja droga to nie do konca tak, ze sie prosilam o zyczenia durne babki. poprostu jak poprosil mnie o cos do picia, to nakrzyczalam ze ma jeszcze czelnosc prosic o cokolwiek jak sam po pierwsze wczoraj mnie nie posluchal i chlal na umor a po drugie zapomnial o urodzinach.

Powiedz ze kolega zaprosił Cie na imprezę, a ze on śpi to Ty sobie wyjdziesz :)

halo, halo, jakie durne babki ;>? faceci sa jak dzieci, nawet we wlasne urodziny trzeba ich rozpieszczac i martwic sie ich kacem. Life is brutal.

Gość i co jaj począć
nie chodzi mi o jakies odgrywanie sie teraz, mysle ze wieksza kara(jak juz dojdzie do niego) bedzie fakt, ze sama sobie przesiedzialam w moje urodziny. Nie jestem szczegolnie wrazliwa i sentymentalna, ale jakos tak teraz mi sie przykro zrobilo,

Gość i co jaj począć
ciesze sie ze cierpi bo pomimo wczorajszych prosb i grozb, zeby wiecej nie pil, on byl madrzejszy. Teraz sie pewnie nawet troche wstydzi bo podkolorowalam troche opowiadajac mu jaka wioche zrobil przy znajmych

Gość i co jaj począć
DrMiss--jestes pewna ze wieksza? teraz ciezko bedzie mi sie z kims umowic o tej porze na balety. a moze poprostu pojde do sklepu i walne sobie kilka drineczkow iporomansuje z kompem?

Z pewnoscia wieksza, jesli dasz mu odczuc, ze nie jest Ci potrzebny do dobrej zabawy i radzisz sobie bez jego towarzystwa ;p Nie siedz przed kompem, moze wpadnij do jakiejs kolezanki? Albo po prostu wybierz sie do kina? On nie musi wiedziec, gdzie naprawde bylas ;)

Po prostu powiedz mu że Ci przykro. To też człowiek walnął gafę jak cholera ale co jak co skoro z nim jesteś to okaż mu szacunek a jak tu inne osoby podpowiadają "idź do klubu". Może najlepiej to od razu zdradzić za to że życzeń nie złożył. Ni popadajmy w paranoję.

Nie ma zdradzac. Ma sie dobrze bawic sama, skoro zle jej z tym, ze facet o niej nie mysli.

Żeby się nie zapędziła i nie ukarała zbyt srogo. Zresztą i tak uważam, że przesadzacie :)

Gość i co jaj począć
nie, nie nie zapedze sie. z natury niestety jestem bardzo pamietliwa i nawet po jakims czasie potrafie sie zrewanzowac za doznane krzywdy

Wiec jesli jestes pamietliwa, lepiej idz sie rozerwac, zeby pozniej nie miec poczucia straconego dnia i az tak duzego zalu do faceta ;). Ostatecznie to tez czlowiek..

Gość i co jaj począć
w sumie racja,wyjde chocby do jakies kawiarni na pare godzinek i basta.

nie chodzi mi o jakies odgrywanie sie teraz, mysle ze wieksza kara(jak juz dojdzie do niego) bedzie fakt, ze sama sobie przesiedzialam w moje urodziny. Moim zdaniem jego to nie obejdzie nic a nic :P

Gość i co jaj począć
a jak zrobie smutna mine i udam ze nawet placze z zalu to moze okaze serce. no i oczywiscie od czasu do czasu bede mu o tym przypominac

Gość i co jaj począć
Dziekuje Miss...🖐️

Gość kolo_lolo_trolo
wsadz sobie żyletke w pizde, jak bedzie cie jechal, to mu porani czlonka :) i to bedzie odpowiednia kara ;)