Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Fanka666

Pytanie do graczy Silent Hilla

Polecane posty

Go艣膰 Fanka666

Czy Harry z pierwszej czesci jest ojcem Heather z czesci trzeciej? Mnie sie wydaje ,ze tak ale szukam potwierdzenia :) Prosze zeby sie wypowiadali gracze/fani tej wspanialej gry a nie prostaccy debile ktorzy zaczna krytykowac... z gory dziekuje 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Fanka666
nikt tutaj w to nie gra?:-O

Udost臋pnij ten post

Ja gram, ale nie gra艂am w jedynk臋, bo nie mam playstation... Mia艂am jak膮艣 wersj臋 zemulowan膮, ale nie da艂o si臋 obs艂ugiwac... Gra艂am w dw贸jk臋, a teraz zacz臋艂am tr贸jk臋... Generalnie strasznie mi si臋 podoba...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fanka666
mi tez sie strasznie podoba,szczegolnie trzecia...ma zajebisty klimat.ale wku*****ace sa te pelzajace potworki ktore pojawiaja sie w alternatywnych formach kazdej lokacji... Zas czesc czwarta i piata to totalna masakra!!! Przypomina Alone in the Dark albo Resident Evil...totalna porazka... widac producenci chyba traca talent i wyobraznie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fanka666
szkoda ze nie gralas....teraz widze ze czesc pierwsza ma beznadziejna grafike:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fanka666
nie,na komputerze:) sciagnij sobie z chomikuj.pl lub innej stronki:)

Udost臋pnij ten post

nie trzeba miec playstation 偶eby zagrac w jedynke ja gra艂am na pc i to nie tak dawno a najbardziej podoba艂a mi sie 2

Udost臋pnij ten post

Z podobnych klimat贸w bardzo podoba艂a mi si臋 Blair witch Project - I cz臋sc.... - Rustin Parr's Investigation, ale grafika te偶 stara....

Udost臋pnij ten post

po co mi to - ale mia艂a艣 Joysick? BO ja prbowa艂am grac na PC, ale nie dawa艂am rady nawet chodzic, mo偶e nie umia艂am czego艣 ustawic... Skr臋ca艂 mi za bardzo, my艣la艂am 偶e dostan臋 sza艂u... Kilmat jedynki by艂 bardziej mroczny ni偶 dw贸jki, za to czesc druga ma cudown膮 fabu艂臋.... No i ta gra ma tyle tajemnic.... Jak si臋 p艂ynie pod koniec przez jezioro - to mo偶na zobaczyc wysp臋 - czyta艂am na innym forum 偶e to legenda, ale ja j膮 widzia艂am....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiertara II
gralem tylko i wylacznie w jedynke na pleju. klimat 1 liga, nawet mialem sny o silent hill

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i to jeszcze nie koniec
tak. Heather jest c贸rk膮 Harrego

Udost臋pnij ten post

A kto艣 pami臋ta I cz臋sc Blair Witch Project: Rustin Parr's Investigation??? Gra艂am w to ostatnio drugi raz, i w cafe siedzi facet w garniturze - wygl膮da zupe艂nie jak Dale Cooper z Miasteczka Twin Peaks, nawet gada to samo "Damn good cafee"....

Udost臋pnij ten post

ja sie nawet zastanawia艂am na tym tytu艂em , aktualnie koncze "system shock 2" i dodatek projekt fanowski do thiefa 2 .

Udost臋pnij ten post

Ja jeszcze moge polecic gr臋 Still Life, naprawd臋 rewelka, jest to przygod贸wka podobna do Post Mortem, ale o niebo lepsza....

Udost臋pnij ten post

z przygod贸wek to wg najlepsza syberia 1 , 2 s艂absza i Droken sword. Jednak moja ulubiona gra byla jest i bedzie tomb raider lara croft.

Udost臋pnij ten post