Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeprzemyślenianatemat...

nienawidzę komunizmu...

Polecane posty

Jak można słuchajcie wziąć i wybrać sobie na stołek u władzy kogoś z NIKĄD. Nie rozumiem. Albo przyłażą jacyś ludzie, okradają miejscowych i to się nazywa co? Jak na świecie jest jakiś atak to broń przynajmniej mają. A tu kurde w tej komunie jakieś poronione debile - pukawka firmy HANSKLOS kurde... i co? I z lasem na mnie? Nie mogę po prostu co to za ruski jakiś debilizm czy kto to wymyślił. Przynajmniej silniejszy słabszego jakoś czy no ale jakaś cywilizacja była... przymusowa praca. A ci? Wyjedź nie wiadomo gdzie, po co. Żeby SILNIEJSZY mógł rządzić. SPRYTNIEJSZY. Nie - tyran po prostu. Takie tam... taka ideaologia poroniona. No ale to był PROLETARIAT, a gdzie ten kuźwa ten proletariat dziś? W lesie? Klasa robotnicza? Mam tego szlamu dosyć :( Też ktoś tak ma?

Jak ja nienawidzę komunizmu to w pojęcia nie macie. Nie dam się już też nikomu. Nikt nie ma racji i koniec. Boże - łeb mi dziś pęka... ciekawe czemu. Albo wcale nie ciekawe. ?

Gość o czym ty mowisz czlowieku
:O jeden wielki belkot

Patrzcie - sami powiedzcie - jak na Indian napadli "AMERYKANIE" to mieli broń - potrzebowali miejsca i rąk do pracy - był wybór wiara albo śmierć. To samo Hiszpanie. Wszyscy coś robili, został język, czegoś uczyli - choćby i wiary. A co ja mam od ruskich? Nic. Ateizm. I NIC WIĘCEJ. NIC. Reszta i tak jest z zachodu. Tam nic nie ma. ICH wiara. A teraz na islam przechodzą. Boże - no ja NIENAWIDZĘ komuny, komunistów. Nienawidzę i koniec :(

To samo mogło być z zachodu gdyby w Polsce byli normalniejsi ludzie. Ale nie są. No nie ma tu nikogo normalnego i koniec. Ja też już nie jestem normalna... z przykrością to stwierdzam, ale leczyć się... HA! A ZA CO?

W sumie powiem wam ja myślę tak - im (najbardziej Niemcom ) jest chyba WSTYD za te daremne sklepy nastawiane tu jako PERŁY NOWOCZESNEJ ARCHITEKTURY URBANISTYCZNEJ i przez to nie ma tu niczego innego. W końcu jest ta Unia czy to normalne tak jeździć? Wyjeżdżać? To nie jest typowa emigracja/migracja. To jest jakiś KOMPLETNY DZIWOLĄG. Ja w ogóle tego nie rozumiem. To jest NIELUDZKIE, NIENORMALNE ZUPEŁNIE DO POTĘGI nieskończonej... :(

Dziś już nikt nie chce miec normalnego życia, normalnej rodziny. Czemu tak jest? Każdy woli jakieś DZIADOSTWO - czemu to tak jest słuchajcie. W sumie bez sensu, nie? Ja już jestem za stara, ale ja tego nie rozumiem. Jak to tak jest - czemu ci ludzie są tacy? No ale tacy są.

ZNIKĄD - tak się pisze. Pozdrawiam. Sory za orty... :(

Gość masz....
absolutną rację

Gość kkjiji
hejka, co tam nowego u ciebie słychać? Wybierasz sie za tą granicę? A jak tam bratowa, w ciąży?

Gość antykomuch
NIESTETY!!! teraz okazuje się (albo i NIE) że wielu komuchów obsadza ważne stanowiska! ! !