Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoccyyyy

panikuje a maż sie śmieje i mówi ze niepotrzebnie.

Polecane posty

Gość pomoccyyyy

Mam ostatni dzień okresu, kochaliśmy sie dzisiaj, pękła prezerwatywa, mąż skończył poza mną w chusteczkę... jak zobaczyłam pękniętą gumkę to zamarłam. Czy cokolwiek mogło się przedostać do środka?? owulacje u mnie są bolesne i baarddzzzoo wyczuwalne(strasznie kłuja mnie jajniki) i następują jakieś 10-12dni po okresie,więc teoretycznie nie było tam jajeczka. Czy potrzebnie panikuje? mąż mówi że jest na 100% pewien że nic nie poleciało(widziałam zresztą całą spermę na chusteczce) ale ten strach...:( czy ktokolwiek może mnie pocieszyć? czy ktoś się zna?

Gość nie zajdziesz w ciąże

Gość jojojjjjj
jeju masz paranoje?? ciesz się że mąż śmieje się z ciebie bo mnie by przerażało takie zachowanie ... schizy jak 14latki

Gość pomoccyyyy
małżeństwem od 4 lat po 25lat mamy,nie mamy dzieci i nie planujemy.

Gość uupppp

to moze lepiej brac tabletki plastry badz inne zabezpiecznie? ktore jest pewniejeszcze niz prezerwatywa zreszta nie chcialabym z mezem zabezpieczac sie gumka...jakos mam inne zdanie na ten temat

Gość pomoccyyyy
nie pytam o rodzaje zabezpieczeń tylko o prawdopodobieństwo ciaży w tym wypadku... o zabezpieczeniach wiem dużo przez kilka lat brałam tabsy ale musiałam odstawic ze względów zdrowotnych. Teraz zostało tylko gumka plus stosunek przerywany dopóki nie zaczne znowu brac tabsów

stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcyjna wiec zachodzi prawdopodobienstwo 50% ze zajdziesz w ciaze ale to calezy w jakim okresie uprawiacie seks....a w twoim przypadku-tak jest taka mozliwosc. Masz regularne miesiaczki?

Gość 1234567....
jeśli masz regularne miesiączki a dziś masz ostatni dzień okresu więc teoretycznie nie powinnaś zajść w ciąże

Gość pomoccyyyy
nie mam reguralnych ale od odstawienia tabsów mam wyczuwalną owulacje-kłucie jajników.Ty piszesz bo sie znasz czy bo tak myślisz? mąż kontroluje wytrysk jesli o to chodzi... mówi że jest pewien

Gość zlotowłossaaa
i tu się nasuwa pytanie-skoro sperma była poza tobą to czy preejakulant ma plemniki zdolne do zapłodnienia? bo na owulacje jeszcze za wcześnie a plemniki w preejakulancje sa upośledzone i mało ruchliwe i do tego słabe! co wy ludzie piszecie! jeszcze jak sie denerwujesz to owulka ci sie opóznia tym bardziej! a co ma zostać zapłodnione jak nie ma tam jajeczka?!

a jestes pewna ze cala ilosc nasienie zostala w chusteczce? watpie szanse sa ale nie duze - a mocne klucie jajnika - powinnas isc do gina

Gość pomoccyyyy
mąz jest pewny, jakby nie był kazałby mi isc po pigułkę "po" lepsze to niz potem szukanie ginekologa do usunięcia... a u gina byłam powiedział ze po odstawieniu pigułek jak jajniki "ruszają" to bolec bedzie i nie ma sie czym przejmowac.

jakie 50% prawdopodobieństwa zajścia w ciążę przy stosunku przerywanym:O co za bzdura:O szanse na ciążę są bardzo małe, zwłaszcza jeżeli wiesz kiedy masz owulację