Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkakakak

Dziecko nie chce jeść! Pomocy!

Polecane posty

Gość iwonkakakak

Jestem zrozpaczona i nie wiem już co mam robić! Gdy urodziłam synka i później poszłam do pracy to moja teściowa opiekowała się dzieckiem. Od początku tego roku opiekę przejęła niania, opiekunka polecona przez wielu ludzi, kobieta z doświadczeniem. I było wszystko ok do niedawna. Nagle syn przestał jeść, myślałam że pogłoduję i i sam upomni się o posiłek ale nie! Opiekunka okazała się być nawiedzoną wegearianką i dla syna pokazała jakiś film o tym co się dzieje w rzeźniach! Oczywiście zwolnilismy ją idla syna próbowaliśmy przemówić aby chociaż jadł warzywa czy owoce ale nie chce! To prawdziwy horror, szpital, kroplówki, sondy przez które jest karmiony. Chodzimy od psychologa do psychologa i też bez skutku! Rozkładam ręcę, co robić? Dodam że syn ma 7 lat

Gość Alonelissa
co za su.ka :o Chyba trzeba mu wyjaśnić, ze na tym rzecz polega, że zwierzęta się hoduje po to by było mięsko do jedzenia, ale jeśli nie chce to warzywa rosną np na krzaczkach i nikomu sie krzywda nie dzieje jak się je zjada... PROSTO, zwięźle i na temat, bez owijania w bawełnę :]

Gość campari34
niech pije choc dziecko sie samo nigdy nie zagłodzi to udowodnione

Gość a moja kuzynka
to płakała i jadła, bo "kurczaczek taki słodki, żółciutki, ale taki dobry" :P