Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agraffffffffka

Kamizelki...

Polecane posty

podobają mi się. jednak muszą być doskonale dobrane. dziewczyna na zdjęciach ma za ciasną dlatego się zwija w tali i rozciąga na guzikach co wygląda nie ładnie.

Gość lola 5454545LAT
Zdaniem Experta czyli mnie są za tanie... bo najlepsze są ORGINALNE !! czyli Puma,nike,adidas, z przy sówkami od tylu :) polecam bo sama je szyje ok.50 zł naprawdę Sie opłaca jesli chcesz je zobaczyć napisz Czy jesteś zainteresowana :) Pozdrawiam :) baye ! Puma ( czarna,czerwona,zielona,pomaranczowa,rózowa)już od 60 zł Aidas ( czarna.....) już od 50 zł Nike ( czarna.....) już od 30 zł !! PROMOCJA PROMOCJA PROMOCJA !! ul.majowa 23/12 w budynku pałacu Kultury w Warszawie Przystyłka (dalej ) GRATIS !!!! Salon --> Natalia

Gość lola 5454545LAT
aż mi się gorzej robi jak coś takiego czytam. markowe buhahahahaha

Gość aasdfghjk
dżizas..puma,adidac..bueeeeeeeeeee.Wejdz i zajrzyj na RiverIsland,Topshop..A co do tej kamizelki na górze to w/g mnie modelka powinna założyc kamizelke o numer większą.Ogólnie nie podoba mi sie.

Gość dgnhder
jakd la mnie tandeta, 2/3 ludzi w tym chodzi :P

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy wejść na tę stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i si zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany a na początek dostajesz 6zł. naprawdę warto