Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yuksel

odejsc i zyc jak czlowiek

Polecane posty

Witam jestem z moim chlopakiem dwa lata pierwszy rok byl tak wspanialy ze myslalam ze to ten jedyny i to co On dlA mnie w tym czasie robil bylo nie mozliwe urzadzil mi dom wytatulowal sobie nawet moje Imie a o wyjsciu na dyskoteke czy na miasto cos zjesc nie bylo tematu Stracilam tez wszystkich znajomych bo tak duzo czasu spedzalam z nim ze zaniedbalam kontakty ,.... wszystko zmienilo sie po ty jak bylismy w Turcji u jego dziadkow bo On jest turkiem urodzonym w niemczech bylo ok kazdy byl mily ale po powrocie do niemiec zaraz tego samego dnia poszedl do kolegow zostawil mnie sama i nic sie nie zmienilo do dzis z kazdym dniem jest coraz gorzej coraz trudniej mi jest go namowic zeby gdzies ze mna poszedl a co dopiero gdzies do klubu albo na spacer siedzimy zawsze w domu a ja juz nie moge kluce sie z nim o to tylko mi obiecuje ze pojdziemy gdzies i zwleka tak dlugo ze sie z nim kloce . a jak ktos z kolegow zadzwoni ucieka odrazu do nich . nie wiem dla czego zaslorzylam sobie na takie traktowanie ,wiem tez ze jestem atrakcyjna kobieta wiec napewno nie moze mnie sie wstydzic nie rozumiem .... to siedzenie w domu mnie wykancza i mimo tego ze go kocham chce sie roztac ....

Gość polanie
wychodź sama, tak jak on, wtedy będzie cie sam prosił żebyście razem wyszli, a jak nie to go zostaw i już