Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

od dzisiaj dieta, zrzucam 3 kilo, bedziecie mnie wspierac??

Polecane posty

Gość

😘 bede wygladac jak aniol, mowie wam:classic_cool:

Gość
ty jestes przecietny, masz pewnie 10 kilo nadwagi jak kazdy kowalski wiec twoje zdanie sie nie liczy💤 szukam estetow:classic_cool:

Gość
przecietny - masz mercedesa i ladna twarz:) tacy faceci nie siedza na babskim forum:P leniwiec🖐️ no wiesz?? watpisz?!:D

Gość
aaaaa, nie no, nie powiedzialam ze BEDE aniolem, tylko ze bede

Gość
kurwa,ucielo:o *wygladac jak on!!:P a w ogole to sie stresuje bo za pol h maja przyjsc do mnie jacys faceci od tv:o

Gość
specjalnie nic ze soba nie zrobie, zeby sie nie kleili:P kowalski, masz dziewczyne?

Gość koniikil polne
Psychiczna Ty się zacznij leczyć na łeb!!!!! Chyba nie zdajesz sobie sprawy jaka jesteś głupia>

kafezdziro, Ty nie wiesz jacy faceci tu siedzą:) Zdziwiłabyś się. Ale ja ciebie wspieram. Ale, jeśli nie jesteś blondynką, to aniołem nie będziesz:(

Gość kafezdzira orencz
setunia - takjakby;) nikt mnie nie zatrudnil ale od wrzesnia bede myslec na wlasna dzialanoscia gosp;) obecnie robie wolne tlumaczenia, poki co niezobowiazujaco ale widze ze sie rozkrecam;) jesienna, kurde, no to nic z tego z tym aniolem, bo faktycznie blondyna nie jestem:(:(😭 ;)

kafezdziro, ale nada wierzę, że jednak nic straconego. Są inne metody na uanielenie. A z dz.gosp. to pomysł bardzo dobry. Tylko musisz wymyślić chodliwy interes, żeby opłaty Cię nie zabiły.

Gość kafezdzira orencz
no wlasnie, wiec mysle dopiero o jesieni, nie chce terazzadreczac sie jakimis zusami i USami, lato jest wiec odkladam to na jesien, z glodu nie przymre:) no i dobrze, ze sa inne sposoby - swoich wlosow nie przefarbuje na ani jeden jasniejszy ton:P:P ale dzis swietna pogoda!!:D