Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slpiy

Czy wy też macie taką kość na czole z boku koło skroni ?błagam wejdzcie kochani

Polecane posty

Gość slpiy

mam taki problem ze jak sie smieje to widac mi takie po bokach kosci na czole..wyglada to smiesznie i kazdy mi zwraca uwage na to i dziwi sie co to ja mam za kosciste czolo ...nie wiem co mam robic..czy to jakas wada czy co ? nigdy nie widzialam tego u nikogo tylko u angeliny jolie ale znalazłam w koncu zdjęcie któe to pkazuje tez victori beckham zobaczcie na ta fote z kokiem ona ma tam na czole z boku identyczną taka kosc jak ja http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=17485

Gość slpiy
nie drwij ..poprostu kazdy sie mnie pyta co ja to mam na czole i w śmiech ..:(

wcazle tak zle to nie wyglada...mialam znajoma,co jak sie smiala,to jej zyla przez srodek czola wychodzila...taka gruba,fioletowa zylka,pulsowala sobie w rytm smiechu..zadna tragedia

a przestan zakompleksiona babo... to idz se łeb obetnij i nikt sie nie bedzie smial... widocznie twoi znajomi sa ze wsi, bo wiem o czym mowisz inni tez to maja i jakos na takie gówno nie zwracam wielkiej uwagi bo chyba to normalne....

Gość baron de drift
w tym miejscu jest po prostu tak ukształtowana czaszka i u niektórych osób jest to bardziej widoczne zapewne jakiś wpływ na to ma także grubość warstwy tłuszczu ja nie widzę problemu

Gość ooo999
tylko anorektyczne baby to maja

Gość pewnie masz bardzo szczupłą
twarz, a ta kostka co ci wystaje, to kość żuchwy. Widoczna właśnie podczas szerokiego otwierania ust (także podczas śmiechu). Tez taką mam i guzik mnie obchodzi, co kto o niej sądzi. Taka twoja uroda. Jak się utuczysz, to zniknie :)

Gość slpiy
MAM SZCZUPLA TWARZ ALE NIE TAK SZCZUPLA JAK PISZESZ MAM PELNE PYZATE POLICZKI