Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfh

czy wie ktoś może...

Polecane posty

Gość ddfh

biore tabletki anty, wzielam jedno opakowanie i zaraz po nim drugie bez robienia przerwy z tym ze druga tabletke z drugiego opakowania wzielam dopiero po 20 godzinach i w ten sam dzien wspolzylam i dwa dni wczesniej tez, czy jest jakas mozliwosc?

Gość Bezimienna1988
Wydaje mi się ze jest taka szansa... ja mam podobnie tylko ze calkowicie przestalam brac tabletki po 4 tabletce z 2 opakownia i tez mialam stosunek 2 dni przed i 3 dni po bez zabezpieczenia... a jakie tabletki bralas??? 24+4 czy 21 i 7 dni przerwy?

Gość na co

Gość ddfh
21 i 7 przerwy, ale wydaje mi sie ze moze przez to ze wzielam odrazu drugie opakowanie to nic nie powinno sie stac przynajmniej tak mi sie wydaje ale wlasnie pewna nie jestem, a Ty zas masz troche gorsza sytuacje bo robilas ta przerwe, no ale nie wiem

Gość Bezimienna1988
Chyba logiczne że na ciąże!

Gość Bezimienna1988
no a ja brałam te 24+4 tam sie przerwy nie robi wogole. tylko po 28 tabletkach nowe opakowanie i ja wzialam tylko 4 tabletki z tego nowego! wiec juz sama nie wiem

Gość ddfh
nie znam tych tabletek za bardzo kiedys tam o nich czytalam ale, najlepiej to zobacz na ulotce co tam pisze jak sie nie wezmie

Gość KasieńkaUleńka
Ja powiem tylko jedno-jeśli bierze się tabletki anty NIGDY ale to NIGDY nie przestaje się brać w połowie opakowania czy też po kilku tabletkach, bo to nieźle miesza w organiźmie, nawet jeśli nie zaszłyście w ciążę, to i tak może okres wam się spóźnić i to sporo. A potem będziecie panikować czy jesteście w ciąży czy nie, i masa postów typu "test negatywny a okresu brak". Jeśli bierzecie się za tabletki anty i za seks to bądźcie dojrzałe i postępujcie jak dorosłe.