Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddffff

Niech ktoś pomoże...

Polecane posty

Gość normalnie
to czekam na wieści, bo chyba jestem w takiej samej sytuacji...

Gość easy
nie nakrecaj sie, bo tylko pogarszasz sprawe :) a moze pomyslicie o tabletkach anty?

Gość ddddddddddddddddddddddddddffff
ehh..pomyslimy..:( juz myslimy o anty dluzszy czas.. no ale widzisz, z braku czasu (wiem wiem glupie tlumaczenie). Oczywiscie jesli tylko dostane okres od razu lece po anty... :( Tylko czy dostane? Cholerka, jakbym miala nieregularne @ to bym nie panikowala, ale mam co dnia, co do godziny;( Liczylam ze dostane 26.. a dzis 28 i NIC:( OSzaleje;(

Gość normalnie
no moim zdaniem nie masz co szaleć tylko potwierdzić że będzie dzidzia. ja miałam tak z pierwszą ciążą.

że będzie????????????????:(

Dwa dni to jeszcze nic nie znaczy, ja równiez miałam regularne miesiączki i raz na jakiś czas (może tak raz do roku) mi sie spóźniał okres, a również kochałam się bez zabespieczenia (i nie raz chłopak konczył we mnie). Najlepiej zrób tak jak radziły ci inne osoby, zrob sobie test, a później pomyśl o antykoncepcji, polecam antykoncepcje hormonalną, dobrze zabespiecza i nie trzeba używać prezerwatyw, a wydaje mi się, że w przypadku kiedy ma się stałego partnera jest do dobre wyjść i o wiele przyjemniejsze niż prezerwatywy. Ps. bede trzymac kciuki aby wynik był negatywny.

Pink- oby oby:D a dziewczyny powiedzcie, od 3 dni pobolewa mnie delikatnie brzuch, sa malutkie bialawe uplawy, mam biegunkę. Jestem rozdrazniona. Czyli jest szansa ze to objawy zblizajacego sie okresu, prawda?

Gość easy
sa :) dlatego mowie Ci, nie nakecaj sie, bo prawodpododnie przez to Ci sie spoznia. poza tym pamietaj, ze organizm kobiety nie jest zegarkiem i nie zawsze wszystko musi byc dokladnie co do dnia, co do godziny :) nic sie nie martw, bedzie dobrze! :) trzymam kciuki

Dziewczyny wiem ze to glupie hah:D ale wlozyłam palca.. gleboko gleboko.. i troszke krwi na nim zostalo, ciut bo ciut. ale zostalo. Czy to dobry znak??

Gość normalnie
dobry, okres się zbliża :))

Normalnie, oj bylo by boskO!!!!! Najgorsze to ze im starsza tym mniej rozsadna jestem:/

Gość fridzi_2009
Dla większej pewności zrób dwa. A brzuch może cię boleć z nerwów.

Gość easy
"Dziewczyny wiem ze to glupie hah ale wlozyłam palca.. gleboko gleboko.. i troszke krwi na nim zostalo, ciut bo ciut. ale zostalo. Czy to dobry znak??' robilam dokladnie tak samo jak sie kiedys stresowalam :D

Easy haha:D Myslalam ze tylko mi tak "odwala":D Wkładac palce.. i szukać krwi hahaa:D chore nie?:D

Mam nadzieje ze dzis ten okres przyjdzie, bo chodze do wc co chwile:D i sprawdzam:/ ehh , no ale mam nadzieje malutką, ze przyjdzie no bo ciut tej krwi zostalo.. na palcu:) Tylko co ten okres sie tak wlecze wrr

Gość easy
bo sie denerwujesz, a to mu nie pomaga raczej ;)

Dzieki Easy, trzymajcie kciuki:P

Gość Ddddddddddddddddddddddddddffff
Dostałam okres dziewczyny! HURA HURA HURA!!!!!!!!!!!!!!!! 😘 Jestem najszczesliwsza na swiecie, i juz drugiego błedu, tzn stosunku przerywanego- nie popełnie!!!!!!!! DZIEKUJE ZA WSPARCIE 🌼

Gość easy
gratulacje ;) a teraz serio pomysl o tabletkach zeby wiecej czegos takiego nie przechodzic :)