Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabsikowa

Slyszalyscie moze o przypadku zajscia w ciaze pomimo brania tabletek anty?

Polecane posty

Gość tabsikowa

W tygodniu kiedy sie kochalismy z mezem zapomnialam tabletki 2 razy ale do 12 h, na opakowaniu napisane tak jakby sie tym nie nalezalo przejmowac. Kazdy mówi mi ze do 12 h to nei ma obaw, to tak jakby normalnie. Dzisiaj powinnam dostac miesiaczke, rano w poniedzialki zawsze dostawalam, czy jest mozliwosc aby sie przesunela czy zawsze powinna @ pojawic sie tak terminowo?? Prosze o odpowiedzi

Gość pimpirimpim
ja zaszlam w ciaze biorac tabletki. miesiaczka moze sie przesunac mi sie to czesto zdazalo

Gość tabsikowa
oby to bylo tylko przesuniecie, tabletki kosztuja ponad 40zł wiec mam do nich pelne zaufanie, a 3 dziecko na razie nei ejst w placie... :/ No coz zobaczymy, jak bedzie to bedzie kochane, ale wiadomo, wolalabym poprzystanac na razie na dójce brzdacy :)

Gość ja jestem mamą bliźniat
mimo że nrałam tabletki od 3 lat regularnie, ale ciesze się z dzieci tak czy inaczej :)

Gość ja przez kilka lat
brania tabletek mam zawsze tego samego dnia krwawienie. Może ze dwa razy mi się przesunęło o jeden dzień. A o zajściu w ciążę na tabletkach słyszałam nie raz.

Gość ja jestem mamą bliźniat
ja brałam yasmin ... sądziłam że jestem zabezpieczona alesie myliłam

Gość pimpirimpim
ja mialam zawsze nie regularne cykle nawet tabletki przez 3lata jakie je bralam ich nie ustabilizowaly. cykle zazwyczaj wahaly mi sie pomiedzy 24 a 28dni. jakie biezesz tabletki? ja wpadlam przy novynette kosztowaly 30zl ale jak widac nie dokonca byly skuteczne;)

Gość tabsikowa
yasminelle niby dobre, ale sie okaze

Gość tabsikowa
Yasmine bralam wczesniej, przeszłam na Yasminelle bo niby nowoczesniejsze. Jak sie okaze ze jestem w ciazy to chyba o odszkodowanie sie upomne :)

Gość chyba do pana Boga
o to odszkodowanie. Niestety, nie znam tych tabletek, ale wątpię, żeby w ulotce pisali o 100% skuteczności...

Gość krisella
Może zrób test i bedzie 100% pewności :)

Gość tabsikowa
jesli dzisiaj nie dostane @ to zrobie test. A z tym odszkodowaniem to byl taki zarcik ;)

Gość tabsikowa
jesli nie bede w ciazy to pomysle o innym zabezpieczeniu, moze jakas wkladka, spiralka czy cos. Naprawde 3ciego dziecka nie planujemy na razie wiec to by pokrzyzowalo nam plany.

Gość pimpirimpim
mysle ze bardziej przez stres Ci sie okres spoznia niz przez ciaze;)

Gość tabsikowa
stress jest tutaj calkiem mozliwy, tzn jego wplyw, Wczoraj kłócilam sie z mezem, a ciaza bylaby malo wskazana, wiec moze za bardzo o tym mysle. Na pewno napisze jak juz cos bede wiedziala. Oby wpis brzmial "dostalam @ " :)

Gość tabsikowa
no i pojawila sie moja upragniona @ :)

Gość tabsikowa
a zawsze juz z samego rana okolo 6tej byla @, głowa mnie boli niemiłosiernie. Chyba tabletki mi nie sluza.... zastanowie sie jednak nad inna antykoncepcja, mam dosyc tych co miesiecznych stresów