Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alenumer

bylam swiadkiem zdrady na weselu

Polecane posty

Gość powiedz mu
powiedz panu mlodemu nie zal ci go ze z taka kurwa sie ozenil?

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy wejść na tę stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i si zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany a na początek dostajesz 6zł. naprawdę warto

Gość kumpelzwoja
czego oczy nie widza... wiesz co dalej, ja wychodze z zalozenia: ufać, nie pytać aby mozna było dalej ufac, zarty zartami ale ja widzicie na moim przykladzie gdybym postapil inaczej to zburzyl bym cos co dzisiaj uwierzcie mi jest naprawde fajne, kochajaca sie rodzina, dzieci, pies, dom i poza soba swiata nie widza, ooo tego jakbym to zburzyl to bym sobie nie wybaczyl, ktos tu napisal ze klamstwo ma krotkie nogi , zalezy na kogo sie trafi Ci moi trafili na mnie i ja juz o tym dawno zapomnialem , oni obydwoje sa w szczesliwych zwiazkach, ich rodziny sie przyjaznia takze od nich tez to nigdy nie wyjdzie , i szczesliwe zycie to czy sie dalej a temat nigdy nie ujrzy swiatla dziennego, jesli chodzi o mnie to jestem dumny ze postapilem tak jak postapilem

Gość Grzesiek w trampkach
alenumer zmień nazwę na : alejajestemp.o.j.e.bany

Gość kumpelzwoja
wiecie co wszedlem tu na chwile aby poprzec autorke i ja popieram w 100%, generalnie myslalem ze na takich stronach to siedza ludzie mlodzi i inteligentni ale po tym jak ja ganicie to widze ze tu same mohery sa , ide stad bo widze ze tu srednia wieku 65 ha h ha , pozdrawiam wszystkich, autorko zapomnij o temacie ale wniskuje ze jestes madra dziewczyna i zapomnialas juz o tym

Gość alenumer
kumpelzwoja -> tak jak mowisz, ja juz nic nie pamietam, pamietam tylko ze bylam na wese4lu i sie dobrze bawilam, zreszta dzwonil do mnie kumpel ze swoja zona, czy sie fajnie bawillam, oczywiscie ze sie fajnie bawila i nie bylam swiadkiem niczego

Gość jakataka monika
U nas w okolicy byla podobna sytuacja.Na swoim weselu pan mlody ze swiadkowa....Do tego zasneli w stodole jak ich ktos szukal to tam znalazl. Slub uniewazniono. Swiadkowa-urodziwa byla z naszego miasta i bylo glosno.

Gość Krokodylowy
Ludzie nie mają co robić

mamyz zatem nowa definicje: - czlowiek mlody, inteligentny i postepowy bzyka sie z kim popadnie i bedac swiadkiem nieetycznego czynu natychmiast zapomina o nim, gdyz ta wiedza moglaby mu zaszkodzic, a przynajmniej byc niewygodna - moher posiada kregoslup moralny i nie jest w stanie przejsc obojetnie obok trudnej sytuacji ze swiadomoscia, ze niewinna osoba mogla zostac oszukana ...dziekuje, pozostane moherem. kto ze mna...?

Gość jakataka monika
ludzie sobie robia jaja z wlasnego slubu.SZOK.

Gość Ryzykowne przedsięwzięcie
Pieprzycie 3 po 3. Kiedyś, właśnie powiedzialam. Bo wydawało mi się (a właściwie przekonana byłam), że jeśli by mnie taka sytuacja spotkała, to bardzo chciałabym, o tym wiedzieć. I tak też zrobiłam. Powiedziałam b. bliskiej koleżance, o tym, że widziałam jej męża, podczas, gdy ona była na wakacjach z pewną dziewczyną. No i.......potoczyło się wszystko samo. Awantura w domu....na całego. Ja dostałam opiernicz od jej teściowej, a potem.....od niej. I taki był finał mojej szczerości i serdeczności wobec bliskiej koleżanki(!!!). I wierzcie mi, nie było miło.

Gość jakataka monika
Moim zdaniem jak sie przemilcza to z wygody i z tchorzostwa.

Gość ale generalizujecie
kazdy sadzi po sobie pfff :/ ja nie wiem czy na miejscu autorki powiedzialabym czy nie, to wszystko zalezy. Kazdy czlowiek inaczej postrzega pewne rzeczy (przyjazn, zdrade itd.), nie mowiac juz o wygladzie stosunkow jakie lacza go z innymi. Pfff nie lubie ougolnien, przy okazji pozdrawiam indywiduailstow ;* p.s. ale opisana sytuacja - zryta i wspolczuje :D

Gość pogadaj z nim szczerze
Nie miałabym odwagi komuś czegoś takiego powiedzieć. W takich syt. odwaga cywilna kompletnie mnie opuszcza, w dodatku po czymś takim zazwyczaj stajesz się wrogiem nr 1, testuje się twoją uczciwość, poddaje w wątpliwość dobry wzrok i takie tam. Rozumiem Cię autorko w 100%. Zachowałabym się tak samo.