Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto 288

kobieta ktora nie ma polakierowanych paznokci u stop, nie nadaje sie na moja

Polecane posty

Gość roberto 288

dziewczyne i nie chodzi mi ze jestem fetyszysta, tylko, ze jest to dobra oznaka bycia zadbana...

Gość sim salabim
debil.

Gość baron de drift
mam to samo kobieta bez makijażu paznokci pomalowanych u rąk i stóp szpilek (minimum 9 cm) i bez cellulitu nie jest dla mnie atrakcyjna :classic_cool:

Gość roberto 288
szpilek nie musi byc zawsze, czasem sa takie sytuacje, ze nie sa one odpowiednie ale paznokcie swiadcza, czy jest zadbana, czy brudas, albo przecietna zadbana to makijaz, seksi ciuchy, pomalowane paznokcie, won dobrych perfum (od razu wiadomo, ze cipka tez zadbana) taka ktora nie ma pomalowanych paznokci, widac od razu, ze nie lubi byc zadbana, atrakcyjna. Moze i sie myje regularnie, ale nie dba o siebie bardziej niz zwykly facet. a taka co ma brudne paznokcie, to od razu widac, ze brudas, trzeba taka omijac z daleka. Dobra moze dla jakis metalowcow czy innych hipisow.

Gość teraz dojebales
:D Nie ma pomalowanych paznokci to brudas? :D zdziwiłbyś się gdybyś zobaczył kilka dziewczyn z mojej szkoły które mają wiecznie pomalowane paznokcie a pod nimi brud aż rzygać się chce :o

Gość kiss me there
2 szt debila :D

Gość baron de drift
to prawda widziałem wiele kobiet, które miały niesłychanie zadbane paznokcie, aż do wyrzygania a pod spodem brud :O

Gość Moja dziewczyna jest metalowa
Jest czysciutka, pachnaca, czasem lakieruje paznokcie, czasem nie, ale zawsze ma czysciutkie i rowniutkie i raczki gladkie.

Gość roberto 288
Sam tez dbam o siebie, maluje paznokcie bezbarwnym lakierem i depiluje sie na calym ciele. Czasmui uzywam pudru, jesli swieci mi sie nos. :P

Gość nicol kidman
e tam przestancie sie chłopaka czepiac wiadomo ze sa wyjatki od reguły jemu ogolnie chodzi o to zeby było widac ze kobieta jest zadbana a normalne ze kobieta w makijazu ułozonych wlosach zadbanych paznokciach poswieca sobie duzo czasu.I jest przez ro pociagajaca.Ja jestem kobieta i szczerze mówiac nie moge patrzec i zrozumiec czemu tyle kobiet chodzi nijakich.....

ja sie nie czepiam tego, że on lubi takie kobiety, tylko tego, że szufladkuje wszytskie na te z niepomalowanymi paznokciami u nóg jako niezadbane, a te z pomalowanymi - jako czyscioszki przeciez to śmieszne jest;) ja rozumiem, że kobieta pomalowana tu i tam sprawia wrazenie kobiety zadbanej, ale z kolei ta która nie maźnie sobie lakierem po paznokciach mimo ze np ma je ładnie wyczyszczone, spiłowane to juz o siebie nie dba

Gość roberto 288
ten wyzej to podszywacz nie musze sie pudrowac :)

Gość Karinaaaaa
a dla mnie facet który ma na imie robert a przynajmniej takim nickiem sie posługuje..jest zenującym bezmózgim debilem:)

Gość karina 2
a dla mnie facet który ma na imie robert a przynajmniej takim nickiem sie posługuje... jest pewnie obślizgłym i obleśnym żelikiem z obrzydliwymi nadmuchanymi muskułami

Gość Karinaaaaa
a mnie sie wydaje, ze to wymoczek.....z obnizonym do minimum poczuciem własnej wartości:)

Jeśli pomalowane paznokcie u stóp oznaczaja, ze kobieta jest zadbana, to nie wiem pod jakie kryteria podciagnac te kobiety, które maja pomalowane paznokcie, jednak chyba ostatni raz zajmowały isę nimi kilka tygodni temu... Odrośniety, odpryśniety lakier, troche starty... eh... Czyli jest zadbana? ;)

Gość łehehehehe
drogi autorze to teraz pojade po twoich dziwnych domniemaniach... np ja i wiele innych dziewczyn jak musimy pomalowac pazurki bo nie ma wyjscia to oznacza tylko jedno - maskowanie brudu pod paznokciami, jak musimy sie wyperfumowac na głupie wyjscie do sklepu - oznaka ze sie cipy 2/3 dni nie mylo 🖐️ a ten cały roberto to chyba wiecznie sam jest skoro ma takie kryteria :D widac ze jakis pozaziemski ałtsajder :classic_cool:

Gość łehehehehe
baron - kobieta bez cellulitu jest dla ciebie nieatrakcyjna?? :classic_cool: dobrze wiedziec :D:D