Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwinaaa

Czy ktoś ma duphaston na zbyciu?? lub luteinę????

Polecane posty

Gość zmartwinaaa

Witajcie! moja lekarka jest na urlopie, a lekarz zastępujący twierdzi,że nie potrzebuje nic na podtrzymanie. Jestem w tyg i mam plamienia i bóle brzucha, poprzednią ciąże leżałam i brałam własnie duphaston - czy ma któraś go do oddania lub odsprzedania?? zależymi na szybkiej wysyłce

Gość zmartwinaaa
nie pokazało - w 6 tyg...

Gość fgvfgdfgfdg
nie bierz nic na własną rękę

Gość zmartwinaaa
ja nie proszę o rady, tylko pytam kto ma....więc proszę bez komentarzy zbędnych. W każdej zagrożonej ciąży to podają- ale niuestety są też lekarze, którzy uważają, że nie ma po co podtrzymywać

A jest tylko dwóch lekarzy w Twoim mieście? Idź do trzeciego skoro na prawdę musisz brać te tabletki. Albo do szpitala do jakiegoś lekarza, albo prywatnie. Możliwości jest od cholery.

spr sie dodzwonic do swojego lekarza, a jak nie to idz gdzies prywatnie to ci ktos wypisze recepte, nie przerywaj brania bo ja tez tak mialam, tyle ze pierwsza ciaza poleciala a druga od poczatku na dupfastonie, glowa do gory:)

Gość zmartwinaaa
zapłaciłam 150 za wizyte i nie stać mnie na kolejną u innego....a na nfz miesiąc trzeba czekać - więc proszę darujcie sobie te dziwne porady i jeśli nie wiecie nic na temat tych leków - o nie odzywajie się zbędnie

Gość co komu do teo
nie rozumiem tyxh dziwnych komentarzy? dziewczyna potrzebuje tych tabletek i tyle, ja też je brałam po poronieniu w dwóch ciążach - to nie przestępstwo

Gość yyyyyyyyyyy
jak to do gin w nnnnfz trzeba czekac miesiac? jak powiez ze ciaza zagrozona to od razu cie przyjma dziewczyno

to chyba nie znacie polskich realiów?? nikt cię nie przyjmie od ręki, chyba że wieczorem na pogotowiu