Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiworki222222222222

SPIWOREK- czy dziecku nie jest zimno jak ma odkryte ...

Polecane posty

rece i ramiona jak jest w wiekszosci spiworkow??? Chce taki kupic dla mojego niemowlaczka ale boje sie ze bedzie marzl w raczki... Poradzcie ❤️

ja nie ale moje dziecko to okropny zarzluch, jak mu jet zimno to zaraz marzn amu raczki :(

na pewno wygodniej sie spi w spiworku niz jak baleron owiniety w kocyku :/ zwlaszcza przy pogodzie letniej :) jak marznie to zaloz mu koszulke z lapkami albo same niedrapki

moja śpi w cieniutkim śpiworku i body z krótkim rękawem, śpi przy otwartym oknie a rano jest upocona

no moj tez jest zmarzluch i sypia w pajacyku z dl rek przy zamknietym oknie pod kocykiem ale on sie czesto odkrywa, jak jest zimno ubieram mu polarowa pizame i juz :D ale moj ma 18mcy

jak mu zimno to załóż pajacyk albo body z długim rekawem. mój synek śpi w koszulce z krótkim rękawem i pieluszce. dopiero nad ranem przykrywam kocykiem a tak to tylko pieluszką nakrywam. i okno obowiązkowo otwarte. on taki gorący chłop jest :P a jak bardzo gorąco jest to spi w samej pieluszce, a w dzień bez niej tylko sfilcowany koc pod prześcieradełko kładę, na wypadek jakby siusiu zrobił :) jak jest chłodniej to ma koszulkę z długim rękawem.