Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dying inside

Chce zdechnac? Ktos tez?

Polecane posty

Gość dying inside

Gość kamelon
czasem...ale nie mogę

Gość ja chce

Gość EWIBAR
ja tez:( dzis wręcz pragne tego...:(:(:(:(:(:( a z jakiego powodu chcesz umrzec?

Gość kamelon
a tak poważnie...skoro chcecie a zyjecie to chyba nie tak do końca chcecie, wiecie?

Gość dying inside
z tego ze zniszczylam sobie zycie, zmarnowalam wiele lat, kazdy facet odchodzil ,mam zjebany charakter, zero przyjaciol, znajomych,czuje sie jak zero, nie umiem juz rozmawiac z ludzmi i uchodze dlatego za smutna dziwaczke

w Życiu najbardziej podoba mi się to, że niewiem co będę robiła jutro, zawsze mówię sobie, że ten jeden dzień należy do mnie i tylko ode mnie zależy , jaki on będzie

Gość dying inside
kameleon ...nie kazdy ma sile na samobojstwo ale uwierz mi ze gdyby byly pigulki takie po ktorych nie boli to bym polknela bez problemu je teraz

Gość dying inside
niki86- klamiesz, kazdy dzien jest taki sam i nawet jezeli jestes optymistka to nie sadze aby kazdy dzien przynosil ci cos innego

Gość EWIBAR
u mnie wiaze sie to chyba z chorobą psychiczną;/;/

Gość kamelon
ja też straciłam wszystkich przyjaciół, mój związek to piekło moje zycie też...w dodatku mam dziecko, jestem w drugiej ciąży, nie wiem jak mam sobie poradzić, bo na swojego męża liczyć nie mogę w niczym...tez mam zjebany charakter, jestem nieszczęśliwa....i nic nie mogę zrobić, bo jak już mówiłam dzieci są, za które jestem odpowiedzialne....tylko mam takie wrażenie, że nic w życiu im nie dam...

główka do góry moja droga ! usłyszałam kiedyś, że ludzie cię mają za osobę , za którą sama się uważasz ,a to, ze napsiałaś tego posta znaczy, ze widzisz że coś jest nie tak i czujesz potrzebę zmiany

Gość dying inside
u mnie z depresja...moja rodzina uwaza ze jestem smutasem, alienem a nikt sie nie domyslil ze mam depresje

Mam nadzieje, że jakos wytrzymacie do 2012 roku. Wtedy wszyscy zginiemy i będzie spokój.

Gość do dying inside
znajdz sobie prace, cel w zyciu i nie opowiadaj glupot.Bo moze jutro, za miesiac albo 5lat spotkasz idiote, dla ktorego bedziesz calym swiatem albo spotka Cie cos milego co odmieni Twoje myslenie a jak umrzesz to Cie nie spotka :o

Gość kamelon
ja Cię rozumiem...jak ja miałam depresje to o wszystko mieli do mnie ale, później ciągali mnie po psychologach, faszerowali jakimiś lekami, po których było gorzej...a teraz znowu to samo...w sensie depresja...i co z tego....skoro na nikogo liczyc nie mozna

kochane jestem zdania, że każda chwila nas czegoś uczy , jesteśmy coraz madrzejsze i silniejsze, jesli przetrwamy to co dla nas trudne - co nas nie zabija to nas wzmacnia - i nie jestem optymistką .. nie nie .

Gość dying inside
kameleon, ty musisz zyc dla dziecka....nie mozesz go zostawic? nie myslalas o rozwodzie? ehh wiem ze latwo mowic... ja jak bym umarla to nawet nikt by za mna nie plakal oprocz rodzicow:) smieszne, pokladaja we mnie tyle nadziei a nie wiedza ze czuje sie jak smiec

Gość kamelon
w sumie wizja końca świata nie jest zła, ale wolałabym, żeby moje dzieciaki sobie dłużej pożyły

ha jak bedzie koniec świata to i tak się spotkamy w tym samym piekle :-)

Gość tomaszowy
ja też nie chcę żyć.. a najgorsze, że trwa to już bardzo długo i nic nie jestem w stanie z tym zrobić

Gość dying inside
ale ja mam prace...no i nic poza praca nie mam

Gość tomaszowy
też mam pracę.. nawet własną firmę, ale nie mam po co pracować

Gość kamelon
dying inside...znam to...ciągle słucham czego to ja nie miałam zrobić z życiu...A chciałabym go zostawic, ale skur**** nie chce odejść...Jeszcze mi grozi, że jak się z nim rozstane to mi dziecko odbierze, że mnie zniszczy........

dying inside - może spróbuj zrealizować się zaowodowo ? jakaś kariera ?

Gość dying inside
kameleon ...ja np coraz czesciej krzycze, staje sie agresywna ..moja rodzina uwaza mnie za cierpietnice, najsmutniejsza osobe na swiecie..ze sama sie odcinam od swiata na zlosc wszystkim a nikt nie rozumie ze ja naprawde czuje sie jak gowno:(

nie przypuszczałam że można się tak czuć .. widać cholerna egoistka ze mnie ..

Gość chorobliwa optymistka
ach !! życie jest piękne!!!