Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama damianka

Od kiedy Wasi synowie zaczeli sikać na stojąco??

Polecane posty

Gość mama damianka

Bo nie wiem czy nie za poźno Go tego uczymy, czy moze za wczesnie? Syn w listopadzie będzie miał 3 latka i sika juz na stojąco. Wlasciwie to wczoraj mąż mu pokazał i od tego czasu, tylko tak chce.

Gość Gościuwa
Nigdy nie zaczeli...bo bym pogonila gdybym zobaczyla, ze nie siada jak czlowiek na kiblu....fuuuuj!

Gość mama damianka
Ale dlaczego? Przecież to normalne, że faceci zazwyczaj nie siadają do sikania.

Gość mimi hito
co za beznadziejne pytanie. czy widzialas babo jakiegos doroslego faceta,ktory nie umie sikac na stojaco? jesli nie to po co te glupkowate pytania przewrazliwionej mamusi. to czy chlopak sika na stojaco w wieku 3 lat i 4 miesiecy czy 3 lat i 10 miesiecy chyba nie zrobi wilkiej roznicy na jego przyszly zyciu

Gość Gościuwa
Tych co znam to siadaja i takze uwazaja, ze sikanie we wlasnej toalecie na stojaco jest chore. Wiadomo, ze taki stojacy, wysoki facet zawsze cos tam pokropi i juz syf. A jak siedzi to wszystko wlatuje tam gdzie trzeba. Dal mnie takze takie sikanie na stojaco jest obrzydliwe, w lesie tak, w toalecie nie.

Gość mama damianka
I o co się tak rzucasz? Kulturalnie pytam i kulturalnych odpowiedzi oczekuję, więc ton ciszej. Pytam poprostu z ciekawości w jakim wieku chłopcy zaczynają sikać na stojąco. Syn idzie od września do przedszkola i nie chcę, żeby odstawał od reszty.

Gość mama damianka
Gościuwa --> Nie spotkałam się jeszcze z takimi opiniami, choć przyznam, że po części masz rację :)

Gość synek odkad zaczał korzystac z
nocnika (niecałe 2 latka) to nigdy nie sikał na siedzaco tylko od zawsze na stojaco

Gość Gościuwa
Moze to dlatego, ze mieszkam za granica juz kupe lat i moj maz jest obcokrajowcem, i jego kumple tez :)

Gość wanddzia
Tez mi wielka filozofia. Zabierz syna do lasu, jak mu się zachce sikać, to mu powiedz, że W LESIE można tez sikać na stojąco - bierze sie w rekę sisiora i się sika, to nie moze być trudne, bo co w tym może być trudnego. Ale w domu ma sikac na siedzaco, a nie takiego obszczymura wychowywac

Gość wanddzia
poza tym w przedskolu chyba nikt mu do sracza wchodził nie będzie

Gość czarna blondyneczka
:) mój syn sika na stojąco od kiedy jego ptaszek sięga ponad deskę :) To tak może od 3 lat :) Tylko że zapomina podnieść deskę i czasem jest nasikana za daleko :D bo ma taki rozrzut :D

Gość mama damianka
Ja nie potrzebuję rad jak i co mu wytłumaczyć. Zadałam jedno konkretne pytanie. W jakim wieku Wasi synowie zaczęli sikać na stojąco. Już wiem, że dla niektórych jest to w ogóle nie do pomyślenia, wiadomo - każdy ma zdanie na dany temat. Ja jednak chcę, żeby synek akurat tak sikał.

zaznacze ze moj sika na stojaco do nocnika bo poza deske nie siega

Gość wanddzia
No i właśnie powinno sie synom tłumaczyć, że taka obszczana deska i podłoga jest obrzydliwa i dlatego w domu powinno sie sikac na siedząco, zeby nie bryzgać.

Gość mama damianka
czarna blondyneczka --> Obawiam się, że i u nas będzie podobnie :D

Gość mama damianka
Dziewczyny a w jakim wieku są wasze dzieci??

mamo damianka ale do muszli czy do nocnika czy w ogole? ile ma twoj synek? moja odp niecałe 2 latka do nocnika

facet sikajacy na siedzaco to gej albo zniewiesciały -tak mi sie kojarzy

Gość mama damianka
Moj tylko do wc Na nocnik nigdy nie usiadl, jakby go parzył :) Ale mamy taką fajną podstawkę, że spokojnie może się wysikać.

Gość mama damianka
W każdym bądz razie chodzi mi o sam fakt sikania na stojąco. Obojetne czy do nocnika czy do wc :)

Gość wanddzia
A dla mniefacet sikajacy na siedząco to facet, który zdaje sobie sprawę, jak może smierdzieć w łazience, jak ktoś szczy na stojąco i cały czas mu sie "ulewa". To facet, ktory ma pojecie o higienie, bo sam sprząta. A nie obrzydliwy samolubny samiec, który chce tylkosie odeszczac, oznaczyc teren i pójść

Gość mama damianka
Ile ludzi, tyle opinii i nie ma sensu się przegadywać. Jedni wolą tak, inni tak.

moj jak mial 3 lata to juz sikal na stojaco

Gość wanddzia
Mała mi , powiem krótko - wypierdalaj. Niczego swojego męża nie uczyłam, on po prostu od zawsze sika na siedząco. Bo po co ta stac nad tym kiblem, ktory znajduje się na wysokości pół metra i po co ma sie bawic w idiotyczne zabawy typu celowanie sikami w dziurę, jak może po prostu usiąść? To jest chyba taki etap ewolucji, którego samczy mężowie/faceci niektórych tu obecnych jeszcze nie osiagnęli. Niektórzy maja nadal potrzebę obszczywania drzewek i znaczenia terenu. Również mieszkam za granicą. I również wiekszość facetów, których znam, sika na siedząco. Ale żeby dojsć do wniosku, ze tak jest lepiej, trzeba na chwilę włączyc mózg - nie kazdy potrafi

Gość wanddzia
Miałam juz przyjemnosć czytać twoje pozal sie boże wypociny i folozofie na temat najpierw slubów, związków, małżeństw, potem macierzyństwa - i wiem, że szkoda mojego czasu na dyskusje z toba, bo nie dosć, ze jesteś idiotką, to jeszcze masz zakuty łeb i jestes uparta jak osioł. Wiec kończę rozmowe z tobą

Gość chlop wandzi sika na siedzaco
a w dzien pampersa nosi :D ach zachodnia moda :D

hmm ja jestem za sikaniem na stojaco - oczywiscie jesli chodzi o facetow :D moj maz spzrata zawsze po sobie wiec nie ma problemu, ale w popzrednim domu mielismy deske ktora sie samoczynnie zamykala i to jest uzradzenie dla tych co to chca oduczyc sikania na stojaco :) pzrze ponad rok mialam ciotke w domu a nie meza hihihi

wandziaaa a Ty obcych gosci podgladasz w lazience ze wiesz ze sikaja na siedzaco?