Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NEWYORKER2009

Dowód osobisty czy paszport dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość NEWYORKER2009

Chcemy wyjechać na kilka dni do Pragi i musimy wyrobić naszej córeczce dokument tożsamości, pytanie tylko czy koniecznie musi to być paszport czy wystarczy tymczasowy dowód?

Gość paszport polsatu wystarczy

Gość chce w koncu prawko
A jest cos takiego jak dowód dla niemowlaka?

wystarczy dowód naszej córci wyrobilismy dowód, w Unii wystarczy :) śmiesznie wygląda z tyłu wzrost: 78 cm :P

Gość NEWYORKER2009
Dziękuję meaaa za pomoc ;-)) Hehe z tym wzrostem to dobre, moja niunia też ma 78 cm ;-)) napisz mi ile kosztowało wyrobienie dowodu, jak długo czekaliście i czy odebrać dowód może jeden z rodziców czy muszą być oboje? A ak się Wam udało zrobić zdjęcie dzieciaczka, moja jak posiedzi 5 sekund to się wyrywa:-))

Gość hehe babsztyl
wniosek składacie oboje osobiście, po odbiór może przyjść jedno z Was:)

nie za ma co:) dowód 30 zł, jak dla dorosłych bo to ten sam dowód :) składać wniosek o dowód trzeba we dwoje, są podpisy obydwojga rodziców ale odebrać może jedno bez problemu czekałam 2 tygodnie zdjęcie robilismy u fotografa, ja siadłam na krzesełku, wystawiłam małą na bok na wyciągniętych rękach, fotograf pomachał ręką, spojrzała się w tamtą stronę, pstryk i gotowe. wszystko trwało moze 3 minuty :D pamietaj jednak, ze zdjęcie do dowodu musi byc z lewego półprofilu

Gość NEWYORKER2009
DZIĘKI WIELKIE ;-))) Miłego dnia ;-)) Pozdrawiam ;-))

Gość gość
A słyszeliście, jak szybko i łatwo można teraz zakupić sobie dokumenty kolekcjonerskie? Praktycznie nie różnią się od oryginału, a wszystko jest w pełni legalne, dopóki nie wylegitymujemy się takim dokumencikiem :) Ja z doświadczenia polecam zamawiać ze strony clubcard.com.pl, najbardziej profesjonalny sklep na rynku.