Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna.maria

?

Polecane posty

Gość anna.maria

Poznałam fajnego chłopaka. Spotkaliśmy się kilka razy - za pierwszym razem zaprosił mnie na spacer, potem spotkaliśmy się z mojej inicjatywy i kilka razy tak przypadkiem samo wyszło. Codziennie pisze dużo smsów, ale nie proponuje kolejnego spotkania. Jak sądzicie, mam czekać czy go olać?

Gość ale wy slepaki jestescie
czekaj...

Gość anna.maria
Głupie pytanie, ale ile mam czekać?

Gość hehe babsztyl
nie czekaj, nie jest Tobą zainteresowany,ma inne.

Gość anna.maria
To po co wysyła tyle smsów?

ja bym nie czekała, widocznie chce, żeby była to "luźna" znajomość . Możliwe, ze ma inne "luźne" znajomości jednocześnie

może ma kogoś , chce zerwać i bada grunt - jaka jestes, czy by mu z toba wyszło - stąd te smski

Gość anna.maria
Po każdym spotakniu pisał, że było miło i z chęcią powtórzy spotkanie, a nie proponuje, bo ma mało czasu (a to prawda, pracuje po 10 - 11 godzin). Interesuje się jak spędziłam np weekend, jak w pracy, w ogóle co słychać...

Gość hehe babsztyl
pisze bo to taki typ, pewnie siedzi i w tym samym czasie pisze z kilkoma innymi. nie zawracaj sobie nim głowy. gdyby mu na tobie zależało wiedziałabyś o tym. dziewczyny robią straszny błąd wyobrażając sobie coś czego tak naprawdę nie ma i żyją złudzeniami.

Gość hehe babsztyl
i jeszcze jedno:) skoro ma czas na smsy to......:D

Gość anna.maria
I wiem, że nikogo nie ma - mamy wspólnego znajomego i tyle zdążyłam od niego wyciągnąć.

Gość hehe babsztyl
weź no przestań-wspólny znajomy-hahaha. wspólny znajomy prawdę ci powie :D:D:D;D

Gość anna.maria
Czas na smsy ja też znajduję i w pracy i na uczelni, także nie widzę tu problemu. Niczego sobie nie wyobrażam, tylko próbuję zrozumieć:)

Gość hehe babsztyl
przede wszystkim pomyśl czego naprawdę chcesz. po co ci facet , który nie ma dla Ciebie czasu. żeby go mieć? na smsach nie da się oprzeć żadnego związku.

hmmm może facet zwyczajnie nie ma czasu na związek , wie, ze jak bedie miał dziewczynę to ona będzie wymagała od niego spotkań itd a on jak wraca do domu po pracy to ma ochotę na odpoczynek a nie ganiac do dziewczyny - moze o to mu chodzi ..

Gość hehe babsztyl
dla mnie to taki typ asekuranta, jakby co to on przecież nic, to ty za mną latałaś:)

Gość anna.maria
Rozmawialismy na temat tego ile pracuje i ile ma wolnego czasu. Powiedział, że przyszedł czas, żeby to zmienić. Nie mieszkamy daleko od siebie, więc na spotkania byłby czas. Tylko tego trzeba chcieć... To po co zawraca mi tak głowę? :P

Gość hehe babsztyl
odpisz mu ,że skończyły ci się darmowe smsy więc jak będzie chciał jeszcze z tobą pogadać to wie gdzie cię szukać;)

Gość anna.maria
Kiedyś poruszył temat, że jest niesmiały i może to stąd... Czy facet mówi o sobie takie rzeczy? Pic na wodę czy jak? :P Jak się spotykaliśmy, to tematów do rozmów było mnóstwo, wiele śmiechu, więc chyba miło spędza nam się czas.

nie czekaj nie warto.tez tak raz mialam z takim s. ehh fajny byl ale nagle jakos przestalismy pisac no i po jakims czasie widzialam go z jakas typiara na miescie.on mnie nie...po roku spotkalam go na imrezie i wiesz ze znowu zaczal pisac???ale nie doszlo do spotkania...teraz po 5 latach nie mam zielonego pojecia co sie z nim dzieje.i dobrze...bo po co...choc powiem ze wtey zawrocil mi troche w glowie

to w takim razie chyba się jeszcze musisz uzbroić w cierpliwość :)

Gość hehe babsztyl
oni wszyscy są nieśmiali:) dobrze Ci radze , daj sobie z nim spokój:D

Gość hehe babsztyl
albo......daj mu szansę o ciebie zawalczyć :D bo jak na razie dalesz mu siebie na talerzu...;)

hmm a moze niech poczuje smak zazdrości ? pogłoska, że interesujesz się kimś innym może da mu kopa i się szybciej zdecyduje bo będzie czuł konkurencję

Gość anna.maria
Każda cierpliwość kiedyś się kończy :P Ile mam mu dać czasu? Wiem, że nie ma stałych reguł, bo każdy z nas jest inny.

Gość anna.maria
Na żadnym talerzu, aż tak źle ze mną nie jest :P Nie jestem zdesperowana :P To on codziennie pierwszy się odzywa :)

poczekałabym do końca wakacji = ale rozpuściłabym plotkę o wakacyjnym romancie, może ci w tym pomóc wasz wspólny kumpel

Gość hehe babsztyl
czas to pieniądz:) więc go nie trać:) coś się na niego tak uwzięła,czuję desperację:) nie ma innych fajnych chłopaków ???? :D jak byś sie dobrze rozejrzała dostrzegłabyś ten błysk w oku innego na twój widok:)

Gość anna.maria
Średni pomysł, nie lubię być nie fair :P Takie zagrywki to nie dla mnie :) A może on myśli, że nie jestem nim wystarczająco zainteresowana?