Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka22

Co on w końcu chce odemnie??

Polecane posty

Gość biedronka22

Znam chłopaka od miesiąca..nie jesteśmy para, kilka spotkań, pocałunków, czasami coś więcej ale nigdy nie seks.. i właśnie ja chciałam żeby się określił czy mu zależy..on że tak ale chciał żebym mu się oddała.. nie chciałam, za szybkie tempo dla mnie... więc mówiąc w skrócie olał mnie.. dwa dni milczał... i pisze w sobotę że moglibyśmy gdzieś wypić winko w kameralnym klimacie... zaproponowałam jakaś dyskotekę... znowu mnie olał, więc ja poszłam ze znajomymi.. znowu dzień milczał... wczoraj na wieczór na gadu pisze co słychać takie tam.. tylko tym razem o seksie nie wspominał nic.. ja też nie chciałam z nim dyskutować na ten temat bo zawsze kończy się tak samo.. czego ten chłopak chcę??

Gość biedronka22
Nic z tych rzeczy

Gość xena.33
ciezko powiedziec, ale obawiam sie ze na seksie mu najbardziej zalezy, moze nawet bardziej niz na Tobie:(

Gość xena.33
wstrzas, a po co zadajesz takie idiotyczne pytanie??? dziewczyna ma problem

Gość biedronka22
co tu anal ma do rzeczy?? :/

>> co tu anal ma do rzeczy?? :/ To bardzi ważne. Świadczy o tym, czy jesteś normalna i otwarta w sprawach sexu, czy jesteś typowo polską katoliczką co tylko pod kołderką i po ciemku l :o

Gość biedronka22
nikt nie proponował więc nie było :p ....

wstrząs - anal po pierwszym razie MASAKRA następne coraz lepsze :) a to nie jest temat na takie gadki - dziewczyna ma problem, poradziłbyś coś z męskiego punktu widzenia a tylko ci anal w głowie biedronka - znasz go dopiero miesiac a on już z seksem wyskakuje? nie świadczy to o nim za dobrze

Gość biedronka22
z facetami to jest tak, ze nawet jak nie mówi to i tak myśli..tylko niektórzy po prostu są bardziej cierpliwi... ale i tak każdy jak poznaję dziewczynę to marzy o chwili kiedy ją bzyknie...

>> wstrząs - anal po pierwszym razie MASAKRA następne coraz lepsze Używasz jakiegoś lubrykantu? Finał jest w tobie? Masz potem probleemy z wypróżnianiem się?

Gość biedronka22
Wstrząs... może wymień się z koleżanka gg czy co... :)

Gość biedronka22
Co za problem założenia sobie??

Gość koraobora
Dziewczyno otwórz oczy!! kolesiowi tylko i wylacznie zalezy zeby Cie przeleciec, zrozum to on Cieboie nie szanuje. Obrazil sie bo zalezy mu tylko na jego potrzebach. Na Twoim miejscu zerwalabym z nim w ogole kontakt i poszukala sobie innego rozsadnego kolesia.

ciekawe czy ty bylbys taki chetny,jakby ktos mial ci dildo wciskac do dupy...i to niby mialoby stanowic o twojej otwartosci sexualnej

a do tematu-takiego pustaka,co na pytanie o uczucia mowi o sexie,to bym juz dawno kopnela w dupe..on tylko liczy,ze zaliczy,a ze to sie przeradza w zwiazek i do zaliczenia jeszcze potrwa to sie niecierpliwi...daruj go sobie

Gość biedronka22
Spytałam się go jak było z jego byłymi... stwierdził ze różnie ale nigdy "aż" miesiąc.. a były to związki od roku do 2 lat... powiedziałam mu że jeśli nie możne wytrzymać to niech sam sobie poradzi:) i mi da na razie spokój..bo to tylko psuje wszystko między nami... ale samemu to nie to samo..podobno....

>> ciekawe czy ty bylbys taki chetny,jakby ktos mial ci dildo wciskac do d**y Ale to nie ja jestem kobietą przecież :o To kobietom wciska się pena do dupki, one to lubią :)

kobieta nie ma w dupie punktow erogennych...facet za to ma prostate..wiec dla mnie bardziej oczywistym jest pchanie dildo w tylek faceta...i co ty na to?