Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belzebubek 123

Dlaczego większość dziewczyn ma nieświeży oddech ?

Polecane posty

Gość belzebubek 123

Nie wiem, moze mam pecha, ale na 10 ostatnio poznanych dziewczyn az 7 mialo oddech delikatnie mowiac odbiegajacy od normalnego:-o Nie mowie tu aby pachniala fiolkami, ale na prawde im z ust jechalo. Raz mocniej raz mniej. I nie moglem sie przemoc by nawet taka pocalowac :-o Moze uznacie mnie za idiote, ale nie potrafie wiecej z kims takim sie umowic bo w pamieci mam ten odor :-o Dziewczyny, czy tak trudno umyc zeby po kazdym posilku ?

to samo tyczy sie facetow:O nic nie poradzisz, do mycia sie nikogo nie zmusisz:)

Gość belzebubek 123
dlatego na randki bede chodzil w maseczce chirurgicznej, a jak ktoras dziewczyna mnie zapyta, co to ma znaczyc, to jej odpowiem, ze jestem wielkim fanem Michaela i na znak zaloby nosze maseczke :classic_cool: zreszta wcale nie mine sie z prawda, naprawde lubilem Jacksona i tak samo jak on mam w nocnej szafce spora kolekcje sztucznych nosow, czasem sobie przyklejam losowo wybrany klejem stolarskim "wikol" :classic_cool:

Spowodowane jest to też stanami zapalnymi - niestety wali wtedy co poniektórym z paszczy jak z szamba. Raz miałem nieprzyjemność siedzieć w tramwaju a na demną stała kobieta - oddychała przez usta - to była najgorsza moja podróż tramwajem.

Gość aaaaanka
Pewnie nie myją zebow i tyle. Mialam taka kolezanke na studiach - rano wstawała 15 minut przez wyjsciem, myc sie nie myła, zebów tez nie, tylko perfumy, fryz i szybki makijaż i w drogę. Obrzydliwe, no ale co zrobić. Na pocieszenie ci powiem - istnieja też dziewczyny, które myją - i ciało, i zęby

Gość Kaaarrraaammmbbbaaa
moja wspólokatorka, lat 22, myła zęby od świeta i nie chodzila do dentysty bo mowila, ze jej zęby tego nie lubią. Wolałam sie do niej nie zblizac... bo smród byl.. I to byl ktos, kto studiowal na medycznej, co prawda nie kierunek lekarski ale jednak...

Gość aaaaanka
Żeby aż walilo, zeby był odór, nie wystarczy pominąć mycie po każdym posiłku. Nawet jak ktos myje zeby tylko rano i wieczorem, to nie powinno mu z ust smierdzieć. Tak komuś śmierdzi, to prawdopodobnie myje zęby raz na pare dni :/ Albo ma już nieciekawy stan w jamie ustnej

Gość anna maliska
Śmiejecie się, a to może być poważny problem żołądkowy. U mnie pomogła sama zmiana pasty, ale znam osobę, która z tego tytułu przechodziła długotrwałe leczenie! Tutaj nie ma się z czego śmiać!