Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama BĄBLA

pytanie do trzymających się diety matki karmiacej

Polecane posty

Gość mama BĄBLA

Dziewczyny-czy wasze malenstwo mimo diety robi kupki o dość intensywnym zapachu i ma czasem problemy z..."odgazowaniem się"?

Gość 7.10
uwazalam bardzo na to co jem i kupka byla praktycznie bez zapachu a problemow z odgazowaniem nie bylo przyznam ze raz zapomnialam sie i zjadlam na uczelni cebulaka i to pikantnego to byla masakra dla corci bardzo ja bolal brzuszek

Gość aaaaanka
Jak to bez zapachu? Kupa niemowlaka smierdzi tak okrutnie, że idzie zwymiotować

Gość magdaaaam
uwazam na diete ale bez przesady,maly robi kupke po kazdym karmieniu ale nie smierdzi

Gość aaaaanka
ehhh Zdarzało mi się już być w takiej sytuacji - jest pare dorosych osób i jest niemowlak z matką. Wszyscy w pokoju zaczynają krecic nosami i jeden po drugim mówić, ze dziecko chyba się sfajdało, wszyscy - poza matką. Matka nic nie czuje i dopiero musi przystawić nos do pieluchy. To jest chyba jakas biologiczna bariera ochronna - ze matka przestaje czuc smrod kupy dziecka

u nas kupka nigdy bezwonna nie była. na początku, kiedy jeszcze nie wiedziałam co małego uczula to, pomimo uważania na dietę, kupki były brzydkie i śmierdzące. teraz kiedy już wiem na co uważać maly je obiadki i kupka chcąc niechcąc znów jest smrodliwa :P no trudno taki urok kupek! nasze też szczególnie przyjemne dla nosa nie są :D