Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawdziwa---

Moment Prawdy - Chcę wystąpić...

Polecane posty

Gość nieprawdziwa---

Hej. Co sądzicie o ludziach którzy występowali w tym programie zdradzając przed kamerami swoje największe sekrety. Ostatnio mam kryzys finansowy i jeśli miałabym wygrać 250 000 zł tylko dlatego że powiem co myślę ... to chyba nie jest tak duża cena? Sądzicie że warto?

a) myślę,że to wszystko jest ustawione,a osoby występujące tam nie są nawet rodziną b) wolałabym mieć mniej pieniędzy,a nie wstydzić się przed znajomymi,którzy uslyszeli by najwieksze sekrety w tv.Nic nie jest warte,robienia z siebie debila i pośmiewiska. Ten program jest tak denny,że szkoda słów.

Gość nie.
warto

Gość la mam ba P
tak na marginesie ... czytaj newsy... wlasnie sciagaja to z anteny bo nie cieszy sie zbyt duza oglądalnością

Gość nieprawdziwa---
dzieki za wypowiedz, ja zaczynam miec juz metlik w glowie... ciekawe, jak zareaguje moj maz, kiedy padnie np. pytanie o wczesniejszych partnerow :( nie wiecie, na jakiej zasadzie dobieraja pytania? najpierw chyba musza zebrac troche informacji o uczestniku (moze przez wywiad albo wypelnienie jakiegos kwestionariusza). czasem eweidentnie widac, ze dane pytanie jest "pod osobe" i mam zimny pot na plecach, kiedy wyobrazam sobie, ze chajzer zadaje mi pytanie "czy zalujesz dorabiania sobie jako dziwka w latach studenckich"? jak myslicie, wyda sie moja ciemna przeszlosc?