Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boxxik

Nienawidze obcych dzieci

Polecane posty

Gość Boxxik

byłam sobie z moją bokserką nad jeziorem. specjalnie pojechałam wieczorem z moja siostrą zeby nie było juz ludzi, bo chciałam zobaczyc jak moja suczka zachowuje się w wodzie. jak zajechałysmy nie było nikogo ale po 10 min przyjechał jakis facet smierdzący wóda z 2 brudnymi chłopakami,ok 7 lat. wredne to takie i głupie,wrr. stalam sobie na brzegu na takiej skarpce z psem na smyczy oczywiscie, a ten gówniarz przyszedł i on chce schodzic akurat tą skarpką gdzie ja stałam, choc było jeszcze klka innych z boku. dobra przesunełam się. przeszłam na drugą, znowu przyszedł ten bachor i musiałam isc bo on się psa boi. to po kiego groma do niego lezie?. weszłam do wody to tez idzie akurat tu gdzie ja stoje z psem choc mógł obok nas przejsc, to nie. ten mały gnój ewidentnie robił mi na złosc,zebym musiala usuwac mu sie z drogi. jak ja nienawidze takich głupich dzieci

Gość Boxxik

Gość Lipssssss
mnie obce wredne dzieci wrecz doprowadzaja do furii

Gość zero nienawidzi innych liczb
trza ci było nakrzyczec na ojca ze bachorow nie pilnuje 🖐️

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy wejść na tę stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i si zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany a na początek dostajesz 6zł. naprawdę warto

Gość boxxik
to chyba nawet nie był ich ojciec bo mowili do niego wujku. i mówił niby do siebie a tak naprawde chciał zagadac do mnie i moijej siostry ze przyjechali tylko sie obmyc. fuuu

Gość zero nienawidzi innych liczb
to trzeba było na bachor nakrzyczeć i postraszyć

Gość pauluskaaa
ja tez nie lubie obcych dzieci... kocham tylko swojego synka ...a reszta mnie denerwuje... a szczegolnie te madre inaczej ktore wszystko wiedziec musza i wszystko wiedza...

Gość małgoska mowia mi
ukreciłabym mu lep i zakopala w piachu

Gość pauluskaaa
dokładnie tak super tekst zapamietam :)

Gość boxxik

27.07.2009] 17:43 [zgłoś do usunięcia] pauluskaaa ja tez nie lubie obcych dzieci... kocham tylko swojego synka ...a reszta mnie denerwuje... a szczegolnie te madre inaczej ktore wszystko wiedziec musza i wszystko wiedza... wiesz, te dzieci, które wszytko chcą wiedzieć i wiele rzeczy już wiedzą - to właśnie są dzieci ciekawe świata i mądre naprawdę, a nie "inaczej". przykro mi, że Twój synek do nich nie należy. ale pewnie ma inne zalety, może jest dobry w sporcie 🖐️

Gość boxxik

Gość trerty
Też nie lubię cudzych bachorów. A jeszcze bardziej ich mamusiek, które uważają się za święte krowy :o

Gość pauluskaaa
27.07.2009] 17:43 [zgłoś do usunięcia] pauluskaaa ja tez nie lubie obcych dzieci... kocham tylko swojego synka ...a reszta mnie denerwuje... a szczegolnie te madre inaczej ktore wszystko wiedziec musza i wszystko wiedza... wiesz, te dzieci, które wszytko chcą wiedzieć i wiele rzeczy już wiedzą - to właśnie są dzieci ciekawe świata i mądre naprawdę, a nie "inaczej". przykro mi, że Twój synek do nich nie należy. ale pewnie ma inne zalety, może jest dobry w sporcie z pozdrowieniami WIESZ CO NIE ZROZUMIAŁAŚ MNIE.... WIEM ZE TO JEST ZALETA U DZIECI CIEKAWOSC SWIATA, ALE CHODZI O TAKA RZEZC JAKA JEST STARCZA WSCIPSKOSC U DZIECI ... KTORE MUSZA WSZYSTKLO WIEDZIEC CO ICH NIE DOTYCZY ... I NIE UWAZAM SIE ZA SIWETA KROWE... !!!! SZKODA ZE SIE WOGOLE W TYM TEMACIE ODEZWAŁAM.

Gość a co to jest WSCIPSKOSC
to jakis rodzaj cipy? :O