Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka__25

Farbowanie włosów po użyciu mocnej pianki???

Polecane posty

Gość Agnieszka__25

Witam, mam taką sprawę: chciałabym jutro zafarbować włosy (przy użyciu szamponu do 28 myć, stosowany na mokre nieumyte włosy). wczoraj myłam włosy i uzyłam mocno utrwalającej pianki do włosów. rzadko to robię, i zastanawiam się, czy to bezpieczne dla włosów?? może to śmieszne pytanie,ale naprawdę nie wiem. Zazwyczaj stosuje odżywki ze spłukiwaniem lub w sprayu bez spłukiwania, ale teraz po raz pierwszy chciałabym zafarbować na włosy "po piance". czy lepiej byłoby np.dziś umyć włosy i zastosować zwyczajną odzywkę a następnie, jak się zabrudzą, wtedy zafarbować??

Może dokładnie wyczesz włosy z pianki? Najlepiej nie stosowac żadnych kosmetyków bez spłukiwania, chodzi o uzyskanie równomiernego koloru :)

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy wejść na tę stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i si zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany a na początek dostajesz 6zł. naprawdę warto

Gość Agnieszka__25
persymona, dzięki. to chyba lepiej dziś umyję, użyję odżywki ze spłukiwaniem i zafarbuję za 2 dni. :)