Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NefertariS

Quirkyalone

Polecane posty

Gość NefertariS

Co o tym myślicie??

jest wiele określeń , sposobów i poglądów na życie ...z Ameryki ogólnie pochodzi mało dobrego...:)

Gość odświeżam temat

Gość Im quirkyalone
No jasne, już się wypowiedziała jakaś szowinistyczna świnia, nawet nie wiedząc (!) co to jest :P:P:P

bez przesady, że rzygać, ale to idiotyzm. ludzie żeby się samego oszukać, że bycie samotnym jest fajnie posuwają się do coraz większych głupot. no to ja się wypowiem. nie fajnie jest być singlem, nie jest fajnie być quirkyalone ani żadnym innym dziadostwem, fajnie jest mieć partnera. kropka.

Pffff... Boszzz co za morony i ciemnomózgie ćwoki na tym forum (jak zwykle)! A kto powiedział Wam,że bycie quirkyalone to bycie zagorzałym singlem i z wybory samotnym?!? Definicja książkowa quirkyalone- termin oznacza osobę, która 'nie ma nic przeciwko związkom, ale przedkłada życie w pojedynkę nad wiązanie się w pary tylko po to, aby uniknąć samotności'. To chyba różnica jest! Nie chodzi o to, a żeby być w zyciu singlem (''nie ma nic przeciwko związkom'') 'i czerpać z tego jakąś złudną przyjemność, ale o to, aby nie łapać pierwszego lepszego/pierwszej lepszej, który się nawinie tylko po to,aby nie być samotnym, dlatego, że tak wypada, bo nie chcę bys starym kawalerem/panną, bo już na to czas, bo nikt inny mnie nie chce i juz pewnie nie zechce a on/ona tak, bo co powiedzą ludzie, bo wszyscy znajomi kogoś mają itp itd. Często bez uczucia z jednej ze stron, chęci, pociągu itp. CZYLI- lepiej być samemu niż z byle kim, z osoba, do której nie żywimy uczuć, z która nie jestesmy szczęśliwi, nieukłada nam się...! No chyba,że Wy tam wolicie z byle kim, aby tylko cos mieć, nie ważne co, to oki, wasza sprawa- są ludzie i parapety, jak to sie mówi ;) W sumie pewnie wygodnie mieć stałe pogotowie sexualne heh. Ludzie zanim coś skomentujecie, trzeba cokolwiek o tym wiedzieć, więc najpierw poczytajcie!!! Nie jestem sama, ale jakbym miała do wyboru to wole być sama niż z byle kim!!!

No ale jasne-od kogo tu można wymagać normalnej dyskusji i komentarzy- jeden pisze słowo ''rzygac'' przez ''ż'', drugi,że quirkyalone to dziadostwo nic o tym nie wiedząc i obrażając bez powodu tych ludzi. Morony do potęgi ENTEJ, tylko klapki na oczy i WIO!!! ;) Ale co się dziwić- takich na kafe pełno...

czyli ten cały quirky-coś tam to po prostu zwykły, najnormalniejszy w świecie człowiek, który ma w miarę dobrze w głowie poukładane. bo jak dla mnie to chyba zupełnie normalne, że chce się być w związku z miłości, i w razie potrzeby na taki związek się trochę czeka, bo nie zawsze trafia się od razu. nie wiem, co w tym takiego nadzwyczajnego, że aż trzeba wymyślać dziwne nazwy i pisać o tym artykuły :O

anyżówka- racja :) To chyba normalny człowiek tak postępuje... Ja też nie wiem, po co zaraz to określenie. Więc prawie wszyscy jesteśmy quirkyalone czy to teraz tak nieczęsto się zdarza, więc trzeba na nas specjalne okreslenie? Może teraz wiekszośc łączy się w pary z wyżej wymienionych powodów... A podane przeze mnie cytaty i wyjaśnienia są z książki kobiety, która wymysliła termin. Są w necie :) Pa

Gość odswiezam

Gość odswiezam

Gość odswiezam

Ja tam nie podpisuje się pod żadnym quirkyalone. Jak ktoś jest sam to jest sam a nie quirkyalone. Ja pierdole, co za wymysły.