Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jakaś masakra była

PRZESTROGA dla panien młodych

Polecane posty

2 tygodnie temu byłam na weselu, znam pana młodego-pannę młodą widziałam pierwszy raz na oczy, bardzo przeciętna dziewczyna , ale przeciez nie o to w tym wszystkim chyba chodzi. Jednak o ile z pewnej odległosci była przecietyna , to przy składaniu życzeń okazało się , ze ma na twarzy chyba z 3 warstwy szpachli, bo fluidem, czy pudrem tego się nazwać nie dało-wygladało to koszmarnie. nie wiem czy sama sie tak urzadziła czy ktoś jej w tym pomógł, w kazdym razie apeluję do was dziewczyny, lepiej mniej niz wiecej, naprawdę

Gość a co ja mam zrobić jak
na twarzy wyskoczyły mi 3 oblesne syfy? nie chcą sie goić, diablą się, już się podgoją i znow to samo?:((( jestem załamana i chyba tylko taka szpachla mi pomoże\ :(

a ślub za 3 tygodnie, nigdy większych problemow z cera nie mialam.

Gość widocznie twoja praca to twoja
zostaw je w spokoju, smaruj całą twarz normalnym kremem nawilżającym, nie stosuj maści, wyciskania, drapania. Po prostu daj im spokój, wtedy na pewno znikną w ciagu 3 tygodniu

za 3 tygodnie na pewno Ci zejdą-zreszta w ostatecznosci mozna niespodzianki zamaskować niespodzianki, ale bez przesady, o tym mowie

szczerze mówiąc to b oje się właśnie takiej tapety ;(( chciałabym by moja cera wyglądała lekko, świeżo i zdrowo. sama pamiętam wesele koleżanki która probowała zamaskować swoje piegi. na zdjęciach wyglądała jak 80-letnia staruszka ;((((

Gość madame bovary
idz do lekarza moze cos poradzi jakas masc albo cos

dobra sprawdzona makijażystka tego nie zrobi. Ale trzeba taką mieć, albo z polecenia wziąć.

Gość na te krosty
możesz wziąć tribiotyk (czy jakoś tak), to maść z antybiotykiem, sprzedawana w saszetkach, ok. 1 zł za saszetke. smaruj na noc. mi pomaga.

tribiotic pomaga na takie otwarte ranki, jak się coś rozdrapie (po przekłuciu pępka też), a jak się coś tam gromadzi pod skórą można spróbować olejku herbacianego punktowo.. mi pomaga, jak czuję ze coś ma chęć powstać to na noc (czasem kilka z rzędu) nakładam kropelkę ol. herbacianego i znacznie szybciej się wchłania, znika po prostu.. trzeba uważać, bo ol przesuszy w tym miejscu skórę, ale to piling i jest ok. od lat używam olejku na takie ekscesy, jest niezastąpiony..

rozpuść aspirynę w niewielkiej ilości wody i posmaruj syfka na drugi dzień to samo. Gdy zblednie z łatwością zamaskujesz go korektorem