Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorta

Kto na 2011 rok?

Polecane posty

No wlasnie my dlatego 3 wrzesnia bo to bedzie nasza rocznica :D Mamy wiele rzeczy zalatwionych, niestety sytuacja zmusila nas do pospiechu, ktory by nie byl potrzebny gdyby nie dluzszy wyjazd. Wszystko jest napisane pare wypowiedzi wyzej :)

a my mamy 14 listopada - i to w tym roku :) Odjutra jescze 100 dni :):): Na zyrandolu powiesiłam miarkę i codziennie odcinam jeden dzien :):):) Nie moge sie doczekac...

Gość my też
dla mnie to trochę chore że ślub i wesele trzeba organizować 2 lata wcześniej. moja siostra wychodziła za mąż 6 lat temu, w lipcu się zaręczyła, w kwietniu sie pobrali. a ja już teraz muszę latać za salą.

Gość my też
cymbałka - gratuluję! Jak nastrój?? :)

Sukni jescze nie mam, ale juz zamowilam, pod koiec sieprnia pierwsza przymiarka :) Od wrzesnia zaczynamy wynajmowac mieszkanko i zamieszkamy w koncu wspolnie. Jak na razie jest przecudownie :):)

My wybraliśmy date zupełnie przypadkowa, pomyslalam ze moze czerwiec i tak zostało. Chociaż chciałam inny dzien, ale juz byl zamówiony, zostały tylko 2 wolne soboty w czerwcu. Masakra z tymi salami, szaleństwo :)

Gość Świeżynka__20
Hej panienki !! :) A my bierzemy ślub 03,09,2011 :):) Widzę ze jest juz trochę osób tego samego dnia co my :):) Pozdrawiam was gorąco i dodam, że nie mamy jeszcze nic a nic... tylko datę...

Gość ewewe
My 6.08 tez mamy rocznice. poznalismy sie wtedy. Czyli juz 2 lata dzisiaj mija w dniu slubu bedzie 4 :)

Gość my też
u nas w dniu ślubu byłaby 5 rocznica jak jesteśmy ze sobą i 7 lat znajomości :)

Gość Świeżynka__20
A u nas 3 września 26 rocznica ślubu moich rodziców i nasze 4 latka razem :)

Gość ewewe
Widze ze sane rocznicowe daty :D

Gość panta_rei
my chcieliśmy 18.06 ponieważ wtedy będzie 4,5 roku jak jesteśmy razem, ale jednak z tej daty rezygnujemy, poniewaz obaj studiujemy zaocznie i czerwcu mamy egzaminy na studiach wiec nie chce tego plątac.. Dlatego slub planujemy na sierpien, ewentualnie wrzesnien :)

Gość panta_rei
mala pomylka, w 2011 w czerwcu to bedzie juz 6,5 lat razem , hehe 4,5 to bylo w tym roku )

Gość kultuurrkka
hej dziewczyny Widze, ze slubu same rocznicowe beda :) u mnie tak samo - slub w 5 rocznice tyle, ze za rok :) Zycze milych przygotowan i cierpliwosci :P bo tego naprawde potrzeba :) sama od zareczyn mialam/ mam prawie 2 lata do slubu :) no ale na szczescie zostal jeszcze roczek :)

Gość ilona1991
hej dziewczyny. ustaliliśmy datę na 20 sierpnia. właśnie wróciłam do domu po podpisaniu umowy z zespołem dance4ever. jutro jedziemy szukać dobrej sali :p

Gość ewewe
Kurcze... Wszystkie dziewczyny juz cos maja dokladnie ustalone, zaklepane a ja nic... Mamy tylko luzna date na 06.08.11 bo to nasza rocznica bedzie i nic poza tym... Pierscionla tez nie mam a ukochany chce zebysmy zaczeli zalatwiac wszystko po oswiadczynach ale poki co mu sie nie spieszy... Calkiem mozliwe ze trzeba bedzie zmianic date. Mezczyzni nie rozumieja ze trzeba wszystko tak wczesnie zaklepywac :)

Gość my też
my tez nie mamy jeszcze nic. aż mi sie nie chce tego załatwiać wszystkiego.

Gość ewewe
mi tez nie :)

Gość Świeżynka__20
hehe ;) my też nic nie mamy oprócz daty jak już wcześniej pisałam :) mój ukochany obudzi się pewnie jak będzie parę miesięcy przed ;) Dlatego trzeba wziąć sprawy w swoje ręce, bo u mnie na sale weselne jest ogromny popyt w 2011 :)

Gość my też
dla mnie to chore zeby tyle wczesniej załatwiać wesele. przez to wszystko sam ślub odsuwa się na dalszy plan. przynajmniej ja mam takie wrażenie. żeby na głupią salę trzeba było tyle czekać?? Wszystko wolałabym załatwiać od daty i godziny ślubu ale nie pójdę teraz do księdza bo mnie chyba wyśmieje że tyle czasu wcześniej przyszłam zaklepać datę. Dzisiaj albo trzeba załatwiać wszystko niewiadomo ile wcześniej albo rezygnować z wesela. Tyle,ze my mamy duże rodziny i zapraszamy dużo gości i nie bardzo mamy jak zrobić małe wesele więc musimy juz wszystko zaklepywać a wesele chcemy mieć.

Gość Świeżynka__20
dokładnie... zgadzam się z przedmówczynią... do księdza to też byłoby mi wstyd juz teraz biegać :P Myślę, że jak pójdziemy pół roku przed ślubem to wystarczy :) Co do sali to tak jak już wcześniej pisałam... niestety u nas ciężko... A jestem, że tak powiem wybredna i musze mieć taką jaką sobie wymarzyłam :) Ostatnio z ciekawości zadzwoniłam do właściciela i ku mojemu zdziwieniu są już rezerwacje na lipiec i sierpień 2011 dlatego zaklepię szybciutko termin 3,09 i mam nadzieję będę mieć to z głowy :) Robimy tez dość duże wesele na około 140-150 osób ale te liczby zapewne się jeszcze nie raz zmienią do tego czasu ;P

Gość my też
My ślub chcemy na wrzesień więc też trudno znaleźć termin bo to taki ,,weselny" miesiąc. ale wtedy nam najbardziej pasuje - wesele w miarę tanio (owoce, warzywa), już nie ma upałów ale jeszcze jest ciepło. Co do gości to jak my zamkniemy się w 200 to będzie dobrze :/ Nie lubię takich dużych wesel ale co zrobić. Od nas sami najbliżsi i wyszło 120 osób, trzeba będzie odrzucać.

Gość ewewe
My jakos 70-80 osob... No ale jak mam wziac przygotowania we wlasne rece jak ja pierscionka nie mam? :P Pozostaje mi tylko czekac i ewentualnie latwic jakas mniej uczeszczana date :)

Gość my też
To planujecie ślub bez zaręczyn? Co na to potencjalny przyszły mąż? :P

DO Ilona1991 My tez mamy zespol Dance4ever :D A skad jestes? Ja świętokrzyskie :)

Gość ewewe
No jakos tak w rozmowie o przyszlosci wyszlo ze za 2 lata to odpowiednia data i ze jeszcze 6.08 to nasza rocznica i sobota to spodobala nam sie ta data. Tylko ukochany chce wszystko tradycyjnie z pierscionkiem itd wiec wszystko jest na razie w tajemnicy i nic mam nie zalatwiac dopoki on sie nie oswoadczy Mysle ze nie zdaje sobie sprawy z tego ze zeby miec wymarzona sale zespol trzeba duzo wczesniej zamawiac. No coz poczekam cierpliwie :)

Gość Świeżynka__20
Do ewewe : Widzę, że nasi faceci są bardzo podobni w zachowaniu ;P Mój myśli podobnie, ale na salę już go namówiłam :) Faceci tak mają, myślą że wszystko jest takie proste i że wszustko da się tak szybko załatwić :) A tu nietsety ... Na salę trzeba sobie poczekać i na inne rzeczy także...