Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor tylko

Dziewczyna męczy mnie żeby...

Polecane posty

Gość Autor tylko

No właśnie, zamierzamy się spotkać wkrótce, nie ukrywamy, że chcemy się zabawić, nie wykluczając niczego poważniejszego. Treść i charajter rozmów jest tutaj nieistotny, bo układa nam się dobrze. Jest tylko jeden problem: ona wciąż nalega, żebym pokazał jej swojego penisa. Ja cały czas odmawiam, a ona nie daje za wygraną i co jakiś czas ponawia prośbę. Najlepsze jest to, że ona sama nie zgadza się na pokazanie mi swoich intymnych zdjęć, zresztą ja nie chcę, bo po co? A ona ciągle naciska, żebym pokazał i już nie wiem co robić :/

Pokaz jej. Najwyzej ucieknie gdzie pieprz rosnie ;) A swoja droga, jesli ona niczego wiecej nie chce zobaczyc, to mysle sobie, ze ma ograniczone pole widzenia :D

Gość Autor tylko
Chodzi o to, że ona nie chce pokazać zdjęcia tego typu mnie :P Nie chodzi o to, że wstydzę się czy boję o coś. Po prostu fajnie mi się z nią gada, świntuszy i w ogóle, ale tak pokazywanie miejsc intymnych jak mi się nie podoba... Sama w życiu nie pokaże mi, a mi mówi, że ja jestem facetem i ja mogę pokazać :|

Gość dokladnie oreore
co to za dziewczyna ktora nie chce zobaczyc twojej twarzy tylko wielkość Twojego członka? hm interesujące... ps to ty nalegaj zeby pokazala ci tez swoje miejsca intymne..:) i bedzie remis:P

A mnie chodzi o to, ze ta dziewczyna ma ograniczone pojecie o facecie. :) Tak naprawde "pokazywac sobie"uchodzilo w przedszkolu, a w doroslym zyciu jest to co najmniej infantylne :P

Gość a jesteś pewien że to
dziewczyna????????

Gość wiesz co ja tez caly czas
no wlasnie a moze to facet?? jaaa ale by bylo :D

Gość Autor tylko
No chyba normalne zdjęcia swoje już dawno widzieliśmy :D Tak, jestem pewien, że ona to ona :) No i nie wiem... czy ugiąć się czy co...

Gość hmmmm bardzo interesijące
wiesz co ja bym ja trzymala w niepewnosci do ostatniej chwili, ale potem moze byc rozczarowanie?:D

Gość Autor tylko
Nie, rozczarowanie raczej nie ;) Opis jego wyglądu i wymiary dostała :P Albo po prostu postawić warunek, że ona tez pokaże. Po prostu jakoś nie pasuje mi teraz takie pokazywanie, a ona męczy i męczy ;P

Ja bym byla za - \"czy co\" ;) w wypadku awaryjnym bylabym za druga opcja ale zaznaczam tylko i wylacznie gdybym miala lat 5. :D

Gość Autor tylko
Nie rozumiem tego wpisu :P

Gość Autor tylko
;P