Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OkuLarY

NIENAWIDZE ROBOTNIKÓW!!!!

Polecane posty

Gość OkuLarY

Choleraa mam ich dosc!!! do jasnej ciasnej nienawidze tych ludzi!!! Co nie przejde koło jakichs robotników to się gapią i gwizdza no ja pierdziele zdzieliła bym im po tym głupim ryju!!!

Gość zlotowłossaaa
coś w tym jest wiesz? ja też ich nie znoszę, ileż to razy słyszałam nie wybredne komentarze...shock normalnie... oni chyba juz sa tacy znudzeni albo dziwni ze szukaja w ten sposób rozrywek:(

Gość Krokodylowy
Oto do czego prowadzi szkoła zawodowa i monotonia pracy

Gość turkus z mahoniem
nienawidzxe ,to za duze słowo ,oni juz tacy sa ,co poradzic jak człowiek ładny

Gość OkuLarY
dokładnie!! Jak widze tylko robotników to zmieniam drogee bo mam ich op dziurki w nosie!!! Ostatnio ide to jeden taki : "hej.!! Stefan patrz! " Normalnie az otwiera się nóz w kieszenii wrrr.!!

skoro o tym piszesz na forum to chyba ci sie to podoba i chcesz sie pochwalic ze masz powodzenie :classic_cool: haha

Gość ssafsa
haha to ja wam cos powiem dziewczyny jak bylam mlodsza to tez ich nie lubilam teraz mam az 25 lat:) i troche sie zaniedbalam, nie maluje sie, nosze luxne ciuchy, generalnie ci panowie mnie juz nie zauwazaja sama natomiast znajduje niekiedy dziwna przyjemnosc w ogladaniu ich umiesnionych i opalonych klat sorry ale ostatnio tyle jest mlodych panow z brzuszkiem ze taki dobrze wyzexbiony pracownik fizyczny jest mily dla oka(oczywiscie mowie o mlodych facetach)

Gość OkuLarY
czasami dobrz popatrzec xD ALe ja niejestem wcale ładna..wiec nie wiem :D

Gość ajdgd
pracowalam kiedys dorywczo w wytworni paieru:) byly tam tylko dwie dziewczyny plus ja czulam sie jak w zwierze w klatce, przeciez ci faceci mieli zony, dziweczyny, ba widywali przeciez kobiety na ulicy a i tak gapili sie jakby pierwszy raz widzieli kobiete

Gość OkuLarY
tak to juz jest z nimi ;/ ;/ :D

Gość Ewaldi
pracownik budowlany albo robotnik ma do wyboru w czasie pracy : - gwizdać na robotę - gwizdać przy robocie - gwizdać na majstra albo - na moment odrywa się od swojej pracy aby popatrzeć jak piękne i zadbane kobiety wyglądają , wiadomo że żadnej nie poderwie gwiżdżąc ale samym gwizdem oddają pokłon każdej kobiecie w spódnicy i nie chodzi o żadne molestowanie psychiczne kobiety :)

Oni gwiżdżą na większość młodych dziewczyn, które akurat przechodzą obok nicgh, nie ważne brzydkie czy ładne, więc nie podniecać się tAK TYM :)