Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królewna_z_drewna

Przyjaciel czy wróg?

Polecane posty

Przydarzyło się wam kiedyś, że przyjaciel/przyjaciółka stosowali wobec was szantaż emocjonalny, albo znęcali się nad wami psychicznie? co zrobiliście wtedy z taką znajomością?

Dziwna tendencja panująca na kafe- najwięcej osób, potrafi wypisywać anonimowo chamskie komentarze do zdjęć, sprośne komentarze do większości tematów, ale nie ma mowy o poważnej dyskusji...

miałam kiedyś taką przyjaciółke która najpierw upokazała mnie a dopiero pozniej pomagał a naszczęście sie od tej toksycznej znajomosci ulotniłam..ahh dawne dzieje dlatego nie wierze w przyjażń!! a ty co tanm za popaprancow masz??;/

Gość też tak kiedyś zrobiłem
hahaha, pomarańczowy 10/10 :D:D:D

Czasem wydaje mi się, że niektórzy ludzie którzy tu piszą są upośledzeni. Wyładowujecie swoje niepowodzenia i frustracje na cafe? Czy macie problemy jeżeli chodzi o czytanie ze zrozumieniem? czy po prostu chcecie poczuć się chociaż raz tacy 'suuper' pisząc tu takie rzeczy jak 'pomarańczowy', bo w realu nie macie okazji ku temu? Straszne, jak wiele ludzi stara się dowartościować dzięki temu, że internet zapewnia anonimowość :-)

miałam sytuację, gdzie chłopak szantażował mnie psychicznie, że się zabije, skurwiel pisał "dziś w nocy zabije się, żegnaj" - robił to kilka razy, aż zagroziłam że zadzwonie na policje - oczywiście zerwałam kontakt

Gość OneLastTime
Wydaje mi się, że takich ludzie jest pelno. Mialam taki przypadek z przyjaciolka ktora byla zarazem kuzynka. Zawsze sobie o mnie przypominala kiedy czegos potrzebowala. Przestalam sie z nia widywac i odetchnelam z ulga. Tacu ludzie sa okropni